Adamın attığı adım aldığı nefes zarar. Hapisten çıktığı günden beri bir günümüz huzurlu geçmedi hapisten çıkınca kimliği yoktu o yüzden eşimin üstüne hat almış bi de eşimin üstüne borçla telefon almış bunu ödemedi ödemedikçe de faiz binmiş şimdi sürekli eşimi arıyorlar maaşına icra takibi gelmiş ben de eşime kızdım niye aldın diye e abimdir hapisten yeni çıktı diye aldım dedi bilsem alır mıydım dedi bu arada hapisten çıktığı zaman işleri varfı abisi çalışıyordu ödedim demiş ödememiş günlerdir uyumuyo yemiyo çok morali bozuk bi de hattın üstündeki fatura üzerine telefon aldı o zaman alma dedik ödücem etcem dedi aldı şimdi ödememiş Vodafone da sürekli arıyo eşim artık bunalıma girdi bugün abisine gitmiş söylemiş böyle böyle diye ben senin borcunu ödedim demiş ki borç falan yoktu eşimin kimseye borç da faiz binmiş 9 binin üstünde Vodafone olan ne kadar onu da bilmiyoruz kafayı yicez adam kaç gündür uyumuyo sinirden ben de aynıyım sinir stres hep. Anası da sürekli e ne yaptı benim oğlum size diyo eşime de dedim git anandan iste o ödesin madem sürekli naptı benim oğlum size diyo göster borçlarını ödesin çok seviyo oğlunu dedim bilmiyorum ne yapcaz ne etcez?