Ablamda bende annemle yakiniz ablam evlendiginden beri bende asciyim hamileyim diye yakina tasindik calismaya devam edecem diye benim kendi esim istedi bu arada.. ablam kaynanasina da yakin yurume mesafesinde bende kaynanama yakinim kendi erkek tarafimin soktugu laflar yetmedi ablamin tarafi bile oyle bugun ablamin kaynasinin bi akrabasiyla karsilastim otobuste kadin iste annene yakin gelmissin dedi bende evet hamileyim diye caliscam falan dedim bsey demedi. Sonra nerden biliuosun muhabbet nasil bana geldide ogrendin merak ettim dedim kadinin kizi yanindaydi yuzu degisti annesine kizar gibi bakti kesin ablamin kaynanasi dedi beni bile elaleme soyluyorsa annem icin kesin demistir kizlarini yanina aldi diye muhabbet arasinda lafimi sokacam kadina bide gorseniz cok sessiz sakin bi kadindir yani biz oyle biliyoruz annemde bosver diyor.. ablam 1hafta gitmesin ablama trip atarlar kocasina der torunu ozledim daha ablamin evine 1 kere gitmisstr ozledin madem arada git torunu gor gel degil mi hep mi kadin gitmek zorunda ama ablam hergun annemde dimi cnku ogretmen online derse girdigi icin annem.bakiyor o sure zarfinda kaynana baksin madem cocuk kucaginda bile durmuyor yabanciliyor sadece seviyolar annesi olmadan hayatta durmaz tek bzle oyle degil ama bunu dusunmuyolar annemde icten ice uzuldu kizdi bide annem kanser hastasi benim ben mi o yuzden hasssasim bilmiyorum cok sinirlendim