0 oy
687 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim oğlum 18 aylık çelik kapıyı açamıyordu normalde bizde de hiç kapı kilitleme alışkanlığı yoktur neyse geçen annem aşağıdaydı gelin dedi ben de oğluma hadi gidelim dedim o ara balkona çıktım anne anahtar var mı diye sormaya bir dakika bile sürmedi bi geri döndüm oğlum çelik kapıyı açmış dışarı çıkmış Allahtan yukarı merdivenlere doğru gitmiş yoksa yuvarlanıp düşerdi. Bu olaydan sonra sürekli kapıyı kilitliyorduk sabah eşim işe gitti ben kapıyı kilitlememişim dün gece dışarı çıktık geldiğimizde oğlum uyumuştu ayakkabılarını çıkarıp koridora attım dışarı çıkarmadım sabah bi baktım almış ayakkabılarını dışarı çıkarmış kapıyı açmış yine hemen fırladım arkasından. Ben böyle ufak tefek atlattım ama çocuklar dışarı çıkıp gidebilir kaybolabilir merdivenlerden yuvarlanabilir veya asansörlü binalarda daha büyük riskler var lütfen çocuğumun boyu yetmiyo nasılsa demeyin bir anda yetişiyolar

24 Cevaplar

0 oy
(5,332 puan) tarafından
Bizde sürekli kitliyoruz 
tarafından
Bi de biz alışsak iyi olacak ben bile bazen unutuyorum
(5,332 puan) tarafından
Ben eşim çıktığı an eve girdiğim an kilitlerim eşimde öyle
tarafından
Ne güzel canım inşallah biz de öyle yaparız artık
-Reklam-
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Evet canim ben normalde kitlerim ama kizim da açıyor. Onceden açamazdı ben dikkat etmezdim. Bigun koluna çantayı taktı adda adda diye kapıyı açtı çıkıyor sok oldum Allah tan salondaydım. Baska odada olsam hayatta görmezdim. Kapıyı da açamaz sanardım .onda beri dikkat ederim. Allah korusun.
tarafından
Rabbim göstermiş işye kuzum çok dikkat edin
(50,874 puan) tarafından
cadi rumeysa☺️
(7,480 puan) tarafından
Aynen canim dikkat etmek lazim.
Ikbalim ne cadı hemde. Anası bile çantayı oyle koluma takmaz kimse çektiyse:D
(50,874 puan) tarafından
kokosum benim☺️
0 oy
(224 puan) tarafından
Canm bn öle alismisim ki kitledimin farkında olmuyorum yni kapıyı kapatınca elim direk kilide gidiyo 

Yoksa bnm iki yaramazda ilk fırsatta tuyerler :)
tarafından
:D eltimin çocuklar da öyle kaçıyorlar hemen
0 oy
tarafından
En düşündüğüm  şey  merdiven korkulugu yok  kizimi nasil koruycam diye daha 10 aylik gidemez dimii
tarafından
Ayağa kalkmaya başladığı anda kilitle ne olacak bilemeyiz canım
tarafından
Daha bizimki  tutunup kalkmaya  calisiyo kaçamaz  ama hep üst  kilidi kitliyorum zaten esim kitle  diyo hırsız  filan  için
tarafından
Kız ne bileyim biz hiç hırsız korkumuz falan yok kilitlemeyiz
tarafından
Ben kilitlerim☺️
0 oy
(536 puan) tarafından
Bizim kapıyı  açamıyorum ama annemlerin çok rahat açıyor hanım efendi merdiVende kullanmıyor açıp asansörün düğmesine basıyor o günden beri hep kitliyiruz
tarafından
Aman aman çok fena siz yine de kendi kapınızı da kilitleyin
0 oy
tarafından
Çok  tehlikeli yaas
tarafından
Evet kuzum çok tehlikeli aklı ermiyo hiç
0 oy
(5,353 puan) tarafından
Bizimde sürekli kilitlidir esim ise giderken ben kalkmasam bile kilitler mutlaka
tarafından
İşte bizim kilitleme huyumuz yok hiç ben de üstten çeviriyorum yoksa unuturum
0 oy
tarafından
Korkuttun beni vallahi benim de kızım 18 aylık bundan sonra çelik kapıyı kitleyim
tarafından
Aman kuzum sakın unutma benim oğlan da açamıyodu sözde ama açmış kaçmış bile görmesem düşerdi
tarafından
Allah beterinden korumuş canım benim bende kilitlicem artık çok sağol
tarafından
Sen de sağol canım benim
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Bizimki 23 aylık koştur koştur gidiyo bide asansör düğmesine basıyo :)) o yüzden hep kilitli 
tarafından
Ay aman aman çok dikkat edin asansörlü binalar daha tehlikeli
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Benim oğlumda 18 aylık 16 ayda başladı bı açmış tam cikiyodu yakaladık o gün bugün hep kitli artik
tarafından
Bizim kapı sertti biraz açamıyodu onu açmaya başlamış artık kilitliyoruz
0 oy
tarafından
Valla herşey yapıyorlar benim kızım 15 aylık kaynanam alt katımda orda oynuyordu kaynimim telefonunu balkondan aşağı atmış ekran camını kırmış 300 TL masraf çıkardı onlara cadi
tarafından
Eltimin kızı da çok atardı aşağı bişeyleri benim oğlum atmıyo ama atmıyo demeye gelmez biz balkona çıkınca gözümüzü üstünden ayırmıyoruz
0 oy
(601 puan) tarafından

Biz odaların bile kapılarını kilitler olduk kızımın odasına gidip sandalyesinde çalışma masasına çıkıyor ben uyurken balkonlara çıkıp aşağıya birşeyler firlatiyo 5nci kattan telefon süpürge ucu gırgır el bezleri yumos bunlar sadece Artıklarının bazıları  dış kapıda herzaman kilitli bu sebeplerden onunda açıyor coookkkk muzdalibim bu konuda:'(

tarafından
Yaaa ne kadarlık kızın canım
(601 puan) tarafından
Oğlum 1bucuk yaşında tam
0 oy
(282 puan) tarafından
Benim oğlumda 18 aylık oda açmaya çalışıyor ama daha acamiyor bende kitliyorum artık 
tarafından
Her an açabilir canım
(282 puan) tarafından
En büyük korkum ve açar açmaz zaten merdivenlere yöneliyor biz 5. Katta oturuyoruz
tarafından
Aman dikkat et canım çok fena
0 oy
tarafından
Bu konuda çok haklısınız ben 3.5 yaşımda evden kaçmışım polisler getirmiş eve annem de bu konuda tecrübesinden sürekli beni tembihler bizde de alışkanlık oldu mahzen gibi kilitliyorz hem aşşığıdan hem yukarıdan aşşanın kilidine boyu yetiyor açıyor artık mutlaka yukarsını kitleriz tedbirimizi alalım takdir rabbimden
tarafından
Biz de sadece yukarıya kilitliyoruz canım. Benim kız kardeşim de oğlum yaştayken kaçmış arka sokağa gitmiş ağlaya ağlaya giderken çocuğunun biri tanımış kucaklamış getirmiş eve
0 oy
(50,874 puan) tarafından
elada korkuyo Allah tan yinede wc falan girerken usteki kilidi kilitliyorum zil calar acar 
tarafından
Aynen canım zil çalınca babam diye kapıya koşup açıyo hemen
0 oy
(6,295 puan) tarafından
Bende mukemmle bi kapi kilitleme aliskanligi war mesela esim ewde olsada misafirim olsada o kapiyi mutlaka kitlerim ☺
tarafından
Ooo maşallah maşallah :D
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ben her zaman üstten kitli tutuyorum evde tekken özellikle . Allah korumuş canım. Cidden boyu nasıl erdi kız
tarafından
Eriyo canım boyu artık her yere odaların kapılarını açmaya başladı sonra da çelik kapı
0 oy
tarafından
Bende oglum icin surekli kilitliyorum. Esim evden çıkarken her gidisinde arkamdan kapıyı kilitle diye uyarıyor. 
tarafından
Bizimki de aynı canım
0 oy
(14 puan) tarafından
Bızım bı av köpeğimiz vardı bebegım dısarı cıkarken cıkartmıtodu geri cevırıyodu benım kızımda aglayarak geri geliyordu(:
0 oy
tarafından
Aynı şey benim de başıma geldi 1-2 kere artık eşim işe gidiyor sabah ilk işim kapıyı kilitlemek oluyor vallah

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 396 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
17 Nisan 2023 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 944 göst.
5 Mart 2019 Diğer kategorisinde bnern (45 puan) tarafından soruldu

404,856 soru

12,128,153 cevap