0 oy
148 göst.
Aile kategorisinde (1,521 puan) tarafından
Biliyorum dünyanın sonu değil. Ama üzülüyorum. Daha 34 gunluguz. Minicik bebegime bile yetemedim. Tek bakıyorum cogu zaman oglenyemegi yiyemuyorum buskuvi felan yiyorum. Bagiruyi agliyo. Gecen hafta cavurmisti doktor 6 gün sonrs gittim. Sadece 35 gram almis. Yeterli degil dedu. Süt artırma icin rezene iciyorum kefir aldi eşim. Sagma makinasi alsam artar mi. Bebegim memede uyuya kaliyo. Gunde 2 defa bazen 3 kaka yapiyo demekki yetmemis anlayamamisim. Ama yetmezsede aglardi degil mi emince rahat 2 saat uyuyo. Kafam cok karisti. 

8 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
35 gram cok az ve normal değil üzülme hem mama hem meme devam et
(1,521 puan) tarafından
Az dimi. İnşallah toparlariz
(7,654 puan) tarafından
1 ayda hic normal değil ama toparlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm üzülerek soyluyorm sagma makinesiyle artmjuo. Bende bebegimi 1.5 ay anne sütü verebildm sütüm kesildi. Dünyanin sonu degl.mama vermek cocugun ac kalsa dahami iyi canm yapma allah aşkına . Ya ben ne yapaym benimki tamamen kesilmişti şuan sadece mama ile besleniuo saglikli olsnda yeter bana kizim 6 aylik oldu bile 
(1,521 puan) tarafından
Maşallah canim. Allah im sana bagislasin. Ne bileyim canim logusaliktan heralde.
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Malesef sağmak arttirmiyor güzel beslenme uyku su bunların etkisi oluyor 
(1,521 puan) tarafından
Sadece su içebiliyirm:)
0 oy
tarafından
Tek kalıyorum öğlen yemeği bile yiyemiyorum bisküvi yiyorum deyince zaten anlaşıldı. Kendine bakmadığın için sütune etki etmiş Allahualem. Dengeli beslen bol su iç bakalım artacak mı. 
(1,521 puan) tarafından
Bebej firsat verdikçe dikkat etmeye calisiyom canim
tarafından
Rabb'im işini kolaylaştirsin canım.
0 oy
(598 puan) tarafından
Canım bulgur pilavı köfte tavuk maydanoz ye su bol bol iç inşallah sütun bol bol olur ha bide dinlen
0 oy
(266 puan) tarafından
Öncelikle ne kadar emzirirsen o kadar sütun artar. Dengeli beslenmek zorundasin tek başına bebeğine mi bakacaksin beslenmene mi dikkat edeceksin? Destek olabilcek kimsen yok mu? Çok üzüldüm. Anne sütünu arttırmak için bol su icmen gerekiyor buna çok dikkat et.
(1,521 puan) tarafından
Gurbette deyim canim ailemden uzakda esim askeri personel. İnşallah büyürse toparlarim
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Sagma makinesi aksine azaltıp bitiriyor tecrube ile sabit hem amma aver em emzir bizde oyleydi zamanla sütüm artı mamayı kesitk
(1,521 puan) tarafından
Nasilnartti
0 oy
(121 puan) tarafından
Canım mama vermek dünyanın sonu değil aksine kilo almaması alt sınırda olması daha zor bir durum bende mama ve anne sütü veriyorum hiç memeyi almadı sağarak veriyorum 3 aylık olucaz nerdeyse aman aman bir sütüm hiç olmadı ama sağarak uzun süre veren annneler biliyorum çünkü en başlarda çok araştırdım tek sorun biberona alışıp memeyi reddetmesi olabilir herkeste olmasa da benim bebeğim biberona alıştığı için almadı çünkü kuvezde kaldı ve biberonla beslendi içini ferah tut niceleri sadece mama ile besleniyor Allah bütün meleklerimizi korusun 
(1,521 puan) tarafından
Amin cnaim benim. Onerecegin mama varmi aptamil var evde. Onu verecem.
(121 puan) tarafından
Bende Aptamil conformil gaz ve kabızlık önleyici mama kullanıyorum canım bebeğime yaradı bi ara golden goat keçi sütlü aldım ama kilo alımı yavaşladı geri döndüm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 228 göst.
0 oy
9 cevap 417 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Beden dili (4,697 puan) tarafından soruldu

405,939 soru

12,167,756 cevap

36,631 kullanıcı

...