0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuzenleri geldi Bi haftadır filan kaynanada duruyorlar bende kızımı alıp oraya götürdüm oynasın sosyalleşsin diye ama onlar nezleydi bunu bile bile ***** gibi götürdüm kızıma bulaştı . 

zaten benimkide geçitirmişti önceden. Şu an canım çok sıkkın. Hiç çocuk görmüyo sosyalleşsin oynasın istedim gerçektende 3 4 gündür iyice açıldı çok güzel onlarla oynuyordu ama işte sonuçta bulaştı ve kendime çok kızıyorum:(

7 Cevaplar

0 oy
(1,063 puan) tarafından
İllaki grip olacak canım , bebekler hep huysuz benimki ancak uyuttum valla:) artık uykuda gözüm yok benim iki dk koltuğa otursam yetiyor
tarafından
Uykusuzluk sorun değilde yavrum uykuda anne diye aglıo burnu doluyo kucak kucak diye aglıo. Soğan kestim koydum odaya. Daha 15 gün önce nezle olmuştu şimdi gene oldu:(
(1,063 puan) tarafından
Grip şurubu varsa ver canım ya da bal felan yedir ,duş aldır iyi gelir bebise :)
tarafından
Daha önceki nezle olduğunda doktor burun spreyi vermişti onu kullansam bişe olur mu ki
(1,782 puan) tarafından
Kullan kuzum ben sağlıkçıyım birşey olmaz onlar zaten tek kullanımlık değil rahatlat bebiş . Burun aspiratörü varsa çekebilirsin burnunun içini
tarafından
Var evet burnunu da temizliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım. Zor valla evlat hasta olunca annelere uyku haram. Beninkininde hiçbişeyi yoktu bi uyandı emmek için sanki yangında kalmış gibi her taraf yanıyo banyo yaptırdım calpol verdim uyuyor ama ateş düşmüyor sankı
tarafından
Sagol canım sizede geçmiş olsun. Çok şükür ateş yokda burun tıkanıo bide başı mı agrıyo anlamıyorum arada bi anne diye uyanıp aglıo emmek istiyo. Soğan kestim koydum odaya sabah ilaç da vercem
tarafından
İlacıda şimdi versen belki rahat eder. Allahım bütün çocuklara sen şifa ver Ya Rabbim. Biz ateşe nezleye kahroluyoruz o kadar hasta çocuk anneleri var onlara güç kuvvet versin Allahım
tarafından
Vala öyle ne hastalıklarla mücadele edenler var Allah şifa versin bütün hastalara
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Gecmis olsun .cabuk iyiledir insAllah
tarafından
Sagol canım amin
0 oy
(635 puan) tarafından
Ne kadarlık bebeğin canim bizde grip olduk iki hafta önce kongest pediatrik yarm ölçek kullanabilirsin dedi doktor  bı hafta kullandım bı işe yaramadı sonra eczaneden kendim aldım iburamin zero inan bı kere vermemle toparladı iki üç gün iyice toparlayan kdar sbah akşam yarım ölçek verdim çok şükür iyilestik burnu çok tikaniyodu nefes alamiyodu gece.gunduzde akiyodu ara ara hapsiriyodu 14 aylık kızım.iyilestik çok şükür sende yarn iburamin al ins iyi gelir geçmiş olsun..bide soğanı kesip karanfil batircakmissin bn gece öyle yaptim
tarafından
20 aylık kızım bugune kdar hep calpol verdim ateş yok şükür sabah calpol vercem burnumda doluyo en çok ondan huysuzlanıyo. Soğan da kestim koydum ne zor ya bebeklerin hasta olması
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım benzer durumları yaşadık hemde 2 defa bende senin gibi düşündüm yani

0 oy
(4,854 puan) tarafından
Grip ates salgını var ortalık kırılıyor hastalıktan gecmis olsun 
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ben oğlum nezle olunca yapıyorum 3 günde toparlıyor 1 tane soğanı doğruyorum 1 diş sarımsak doğruyorum 1 çay kaşığı zencefil 1 çubuk tarçın 3 tane karanfil yarım kabuksuz limon 1 yemek kaşığı bal veya pekmez  hepsini bir kasede topluyorum 3 saat dolapta bekletiyorum çıkan suyun içiriyorum 3 kaşık çıkıyo günlük taze olarak yapıyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 62 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 694 göst.
25 Aralık 2023 Aile kategorisinde Umutlarx (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,282 göst.
27 Haziran 2022 Aile kategorisinde Kayrmm (683 puan) tarafından soruldu

403,982 soru

12,102,574 cevap