0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Etrafımdaki herkes inek sütü ve bebe bisküvisini başlıyor ama doktorlar önermiyor sizler kullandınız mı 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ek gıdaya mi böyle başlıyorlar 
tarafından
Aynen yarım inek sütü yarım su bebe bisküvisini katıyorlar biberonla
tarafından
Bilemiyorum ya zehirlenecek değiller ama doktorlar bir şey biliyor da zararlı diyor yani verecek olsam kendime sorarım neden ki o kadar sebze var meyve var yoğurt var mama ya da anne sütü var niye zararlı dedikleri bir şeyi illa çocuğumun ağzına tikayim verecek bir sey olmasa tamam ama yaparsan bi sürü çorba muhallebi var ben anlamıyorum kolaya kaçıyorlar bence
tarafından
Evet haklısın
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Kullanmadım canım bebeğin kaç aylık 
tarafından
Beş buçuk
(4,697 puan) tarafından
Canım daha çok küçük tadımlık zamanı bile tam gelmemiş ben hiç öyle şekerli şeyler vermedim 9 aylık olana kadar sebze çorbası doğal yoğurt yapıp ver sebze püresi yap ver çocuk ne anlasın sütlü büskividen küçücük daha
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Cici bebe verdim ama inek sütünü 11 ayda verdim ben
0 oy
(968 puan) tarafından
Inek sutunu 1 yastan once onermiyolar bebe buskiviside saglikli degil tabiki bunlarla baslama meyve puresi sebzr puresi yogurt 
0 oy
(12,245 puan) tarafından
Oglum 10 aylik ne bebe bisküvisi yedi simdiye kadar nede süt icti. Hic vermeyide dusunmuyorum. Ikiside sqglikli degil
tarafından
Hiç mi süt vermeyeceksiniz anlamadım
(12,245 puan) tarafından
Evet sütde vermeyecegim hic :) her canlinin sutu kendi yavrusuna

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 360 göst.
0 oy
8 cevap 97 göst.
19 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 72 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu

405,911 soru

12,166,328 cevap

36,624 kullanıcı

...