0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Kızım doğduğundan beri sürekli hasta oluyor .bir hastalığını atlatiyoruz diğeri başlıyor.20gun önce adenevirus oldu yirmi gün sonra çok şükür atlattı 

.şimdi doktor dan yeni geldik eve gelince deli gibi oksuruo hapsirmaya başladı .doğduğundan beri hep hasta .okadar dikkat ediyorum .yine hasta oluyor .artık ne yapacam şaşırdım zaten çok zayıf kilo almıyor yemiyor hasta olunca artık halı kalmıyor bebeğimin . çok üzülüyorum

2 Cevaplar

0 oy
(5,273 puan) tarafından
Canm bağisikliği dusuktur bnim kizimda öyleydi cocuk doktoru immonolojiye sevk etti bagisikligi düsuk cikti 
(1,037 puan) tarafından
Muhtemelen bağışıklığı düşük dediğin gibi zamanla düzeldi mi .artık kafayı yicem hastaneden cikioz kontrol edio birşeyi yok eve gelioz bir öksürük hapsirma hergun yeni bı hastalık cikiyor
(5,273 puan) tarafından
Doktor ilac vermicem dedi önce yiceklerle düzeltmeye calisalim dedi bol bol proteinli gıdalar ver 3 ay sonra gel dedi iste bu temmuz sonu kontrole gitmemiz gerek bakalm düzelme var mı
(1,037 puan) tarafından
İnşallah düzelme vardır canım
(5,273 puan) tarafından
İnşAllah kuzum
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
İşte zayif oldugu icin bagisikkigi düşüyo hemen vitamin ve balik yağıyla pekmezle deslekle kendine gelir biraz 
(1,134 puan) tarafından
Benim kizimda zayif, zayif oldugu içinde bağışıklığı düşer bizde doğduğundan beri hasteneye gidip geliriz hep ozel doktora götürmüştüm balik yağı yazdi canim ondan dedim vitaminde vermişti
(450 puan) tarafından
Hm anladım :)
(450 puan) tarafından
Sağlıklı olsunlar da zayıf kilolu önemli değil gerçekten
(1,134 puan) tarafından
Aynen canim bebisler hastalanmasin kuzucuklar onlarla bir bizimde canımız yaniyo
(450 puan) tarafından
Öyle gerçekten ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 234 göst.
25 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,587 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 166 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
2 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubaa355 (754 puan) tarafından soruldu

407,320 soru

12,226,582 cevap

36,829 kullanıcı

...