+1 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (289 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Öncelikle herkese selâmlar

Kendim burada ki bir çok üye'ye göre yaşca daha büyüğüm hatta üyelerin çoğu kızım yaşında.

Ben sosyal medya hesabı kullanmıyorum çünkü Şeyma Subaşı Kerimcan Durmaz gibi kişiler ile cahil, dar vizyonlu, fesat, kibirli, mutsuz, saygısız, sonradan görme kişilere hiç tahammülüm olmadığı için kullanmıyorum.

Genel de çoğu zamanımı hastalığım sebebi ile youtube da belgesel seyrederek veya kitap okuyarak geçiririm. Sonra da bir rastlantı ile bu platformu buldum. Yalnızlığıma yaren olacağını tecrübelerimi paylaşarak genç annelere ve eşlere yardımcı olabileceğimi umarak buraya üye oldum.

2 haftadır aranızdayım verdiğim cevaplar ve aldığım oylar ortada.

Lakin nedense postun sahibi olmadığı halde, yorumum post sahibini rahatsız etmediği halde yorumlarımdan kendince fesatça anlam çıkarıp ifadelerimi çarpıtıp beni hedef gösteren özellikle eski üyeler oluyor. Bunun sebebini bilmiyorum fakat Sosyal medya kullanmak beni rahatsız ediyorken burası beni sosyal medya kadar rahatsız ve huzursuz etmeye başladı.

Hep bir ağızdan post sahibine gaz vermeler, yapıcı olmak yerine YIKICI önerilerler de bulunmalar kendi gibi düşünmeyen kişilerin yorumlarına hadsiz cevaplar vermeler kınayıp yargılamalar vs. hiç bana göre değil.

Bilmeyenler için yazıyorum yaşım 45 her nihayetinde çoğunuzdan yaşca büyük olduğum için en azından tecrübelerimi kendinize örnek alabilirsiniz. Şayet almazsanız dahi saygı duyar cevap verip yargılamazsınız.

Çoğu post sahibi duymak istediği yorumlar olmayınca doğru yorumu değil duymak istediği yorumu görmeyince hemen kendine bir destekçi alarak beğenmediği yorum sahibini topa tutuyorlar.

Vallahi diyorum ki bu kafayka bu kişi daha çok post açar buraya.

Neyse kıymetli vaktinizi aldım. Beni huzursuz ettiği için artık Aile ile ilgili pek yorum yazmayı düşünmüyorum.

Ben insan terbiyecisi değilim bu yaştan sonra kimseyi terbiye edemem. Ailesinin vermediğini ben hiç veremem. Yorum yapıp hakaret yargı kınama görmektense uzakta kalmak sağlığım için daha faydalı. Saygılarımla 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burasi ve whatsap disinda kullanmiyorum instagrami oglumun ajansi icin bide kiyafet bakmak icin kullaniyorum onun disinda gereksiz goruyorum 
(289 puan) tarafından
Zeki kadınlar her zaman olmalı :)
tarafından
Bu arada burda instagram ve diger sosyal medya mecralarinda gordugun karakterlerden oldugu gibi hanfendi ve yerinde yorum yapan insanlarda var sana demekki genelde o tarz insanlar gelmis olabilir genelde bilgi sahibi yada kendinden emin yorum yapan insanlari gorunce ego calistiran insanlar var malesefki
-Reklam-
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Yaş ortalaması düşük daha cok gençler

Toylar öğrenecekler evliliğe de alışacaklar ...
tarafından
Hele baharima bak sen genjler kendinize gelin :)
(7,654 puan) tarafından
Bazi cümlelerine imza atılır ama dogru...
Gebe soru cevap kisminda öyle sorular geliyordu ki Allahım habunun cocugu olacak nasıl bakacak
Naneli sakiz yedim bebege zarari olur mu
0 oy
tarafından
Sosyal medya da sadece cahil,dar vizyonlu, sonradan görme kişiler yok yada sadece bu amaç için kullanılmıyor 

Insan nasıl bakarsa öyle görürmüş 

Yazdığınız herşeye onay verebilirim sosyal medya kullananlari üstü kapalı kinamaniz dışında 
tarafından
Napiyon aşkım nerelerdesin
tarafından
Kuzum ben buralardayim valla fırsat buldukça sen nerelerdesin asıl
tarafından
Çok giremiyorum bitanem dua aralar düğünler var onlarla uğraşıyoruz  ya yeni istagram açtım senin hesabida bulamdim kız
tarafından
Özelden yazıyorum canım
tarafından
Buldum kız :D
0 oy
tarafından
düzenlendi
Takılma bence herşeye çok ilaki heryerde vardır egoli insanlar ama iyi insanlarda çok ben mesela hiç birini kullanmıyorum bitek watsabim var bide burasi  insanlar egolu diye değilde eşim kesinlikle izin vermez ahahaha ondan kullanmıyorum  burda bazen var birkaç tane değişik yorumlu insanlar ben çok kavga etmisimdir mesela ama sonradan kavga etiklerimle çok iyi arkadaşta olduğum var ve yorumlara çok iyi ve aklı başında yorum yapan çok insan var
tarafından
Beriiiii  ya seni gormek istiyorum atsana kız
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. Allah tez zaman da şifa versin insaAllah. Kimse kusura bakmasin ama reel de yaşadıkları ezikliği, klavye arkadasin da gidermeye çalışıyorlar. Bana göre başka açıklaması olamaz. Burası öyle kendini bilmeyen, kadın olduğunun dahi farkında olmayan ınsanlarla dolu ki, gerçek hayatta merhabaslasmak dahi istemem. Kimsenin sırf egosunu tatmin etmek için okumak istediği şeyleri yazamam. Bana mantıklı gelen ne ise onu yazar geçerim. Karşı tarafın hoşuna gitmediyse yaptığım yorum, zaten karakterine göre karşılık veriyor. 
(7,118 puan) tarafından
Eklemeyi unutmuşum, sosyal medyayı amacına uygun kullanınca gayet faydalı bilgiler öğreniliyor. Fazla olmadı, instagram hesabi açtım ama merak ettiğim şeyler için doktorları ve anne bebek sayfalarını takip ederim sadece.
0 oy
(119,067 puan) tarafından
bende sadece burasi wp ve snap kullaniyorum
(4,698 puan) tarafından
Post kapatıldığı için buraya yazıyorum deniz34 ben senin takip ediyorum ve postlara yaptığın yorumlar çözümleyici ve güzel ifade ediyorsun kendini fakat sorulmayan sorunun cevabı olmaz bende ilk zamanlar senin yaptığını yapmıştım 3 4 postum böyle kapatıldı herkesin eğlence anlayışı zaman anlayışı algısı bir değil bizim eleştirdiklerimiz bazı kitleye ayak uyduruyor sonuçta herkes kendinden sorumludur bizim eleştiride bulunmamızda bana yanlış geliyor
tarafından
Evet bende denizkızı isimli kullanıcıyı  gayet oturaklı ussal  reel yorumlar ipe okumaktayım ayakta alkışlamak istediğim bi kaç üyeden biri , ama nedense  hep platforma  bizlere sorunlarimiza  böyle mantıklı kişiler çıkmışken  onları linç tayfası her seferinde bir şekilde kacirtyor  buradan .
0 oy
(477 puan) tarafından
Sosyal medya doğru kullanımda faydalı bir platformdur. Yani ne şekilde kullanmak istersek o şekilde kullanırız. Ben de hepsini kullanmıyorum kendimce bir tanesini kullanıyorum ve rahatsız olduğum hiç bir içerikle etkileşime girmiyorum. O beğenmediğimiz insanları çoğunluk el üstünde tutup seviyor. Ben faydasız olan şeylerden hoşlanmıyorum. Bu şekilde zararlı denemesini de doğru bulmuyorum. Faydalanılacak o kadar çok içerik var ki, önemli olan bizim hangisinden ne almak istediğimizdir. Tabiki tecrübeleriniz olabilir. Bu bütün doğru tecrübeler sizde demek değildir. Sizi eleştirmek için yazmadım bunları lütfen beni yanlış anlamayın. Madem ki yardımcı olmak istiyorsunuz siz yine yardımcı olun,bırakın karşıdaki ne almak istiyorsa onu alsın. Sevgiler :)
tarafından
+++++++++++
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Çoğu artı almak için istenilen cevabı yazıyor puan kaygısı

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 239 göst.
24 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 332 göst.
+1 oy
13 cevap 310 göst.
0 oy
11 cevap 543 göst.
10 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

377,970 soru

11,313,282 cevap

34,747 kullanıcı

...