+1 oy
774 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Kızı 4 yaşında. Allah'ım o öyle verilir mi ya benm midem kalktı. Yapma böyle çocuğun midesi almaz dedim. Ben hep böyle veriyorum tavuk suyunu da öyle veririm dedi :'( mideeeeemm

24 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Çocuk alıyorsa hiçte ağır değil. Aşırı faydalı. Hemde o yaşta. Benimki içse keşke :D
tarafından
Kız bırak ya çok ağır çok yağlı. Onun sindirimi hiç kolay olmaz ki çocuk 5. Aydan beri sindirim problemleri yaşıyor. Smdi bağırsak tembelliği de başladı
-Reklam-
+1 oy
(9,655 puan) tarafından
Iciyosa ne güzel he kolajen:)
tarafından
Kesinlikle ağır. Bağırsak tembelliği başladı cocukta
tarafından
Su bardağı. Doldurdu verdi
(1,108 puan) tarafından
Bı su bardağı çok fazla ya :( çorbaya filan katsın az az öyle içsin çocuk  daha iyi olur
(9,655 puan) tarafından
Bağırsak tembelligi ondan olucağını sanmıyorum açıkçası bende çocuklar 6 aydan sonra tüm çorbalarını kemik suyuyla yapardım öyle bir sorun yasamadim.. ki yağ sonuçta daha rahat yaptırır tuvaleti normal yemesiyle ilgili birseydir..  bence hazır tiksinmeden içiyorken içsin evet bir şu bardağı değil 1 cay bardağı olur miktar ama faydalı
tarafından
Herşeyin fazlası zarar
+1 oy
(122,986 puan) tarafından

oooww nasi icti kiz :O hic oyle icen cocuk gormedim

tarafından
Tavuk suyunu da öyle verirmiş :( yağlı igrenc
0 oy
(771 puan) tarafından
hayal etmek istemedim suan :((((
tarafından
Çok ağır :(
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Yazık cocugun içerisi yağ kaplayacak  :(
tarafından
Ya keşke azıcık araştırıp da verse. Söylüyorm ama bosss
0 oy
tarafından
Baya ağır ama yağlı sonuçta 1 kaşık verse yeter herseyin abartılısıda zarar
tarafından
Tabiki ya. Ben kocaman tencereye bile çay bardağı ile koyuyorm çocuklarıma
tarafından
En dogrusunu yapıyorsun bizim bile bünyemiz kaldırmiyor faydali tamam ama abartmayacak ileride saglik sorunu yaşamaz umarim
tarafından
Ahh umarımm
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Baştan alışmışsa çocuğa tadı kötü gelmiyordur. Çok da faydalı iyi yapıyor bence. 
(11,033 puan) tarafından
Bağırsak tembelliği sindirim problemi yeni mi başladı ki? Bence başka sebepleri de vardır. He şey de önemli tamam bi bardak veriyor ama sürekli mi veriyor ayda bir falan mı? Hani her şeyin fazlası zarar ama arada sırada onu içmesinden bişi olmaz bence
tarafından
Günde 1 bardak tavuk  bardak kemik suyu verirmiş 1 aydan beri. Çocukta 1 aydır hasta. Sürekli de istirfa ediyor. Ben bir kez uyardım dinlemedi gerisi beni ilgilendirmez ama çok üzüldüm cocuga
(11,033 puan) tarafından
Bi dk işler değişti işte şimdi. Günde bi bardak koca adama da ağır gelir değil ki çocuk için... şu an çocuk için üzüldüm Allah şifa versin
tarafından
Aminn inşallah o da anlar
(1,272 puan) tarafından
Herşeyin fazlası zarar. Araştırmadan o kadar nasıl içiriyor ki yazık günah çorba içmiyormu bu çocuk
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Çok ağır olmuş öyle ama içiyorsa ne güzel 
tarafından
İçiyor evet
0 oy
tarafından
O şekilde içiliyor, hatta özel içimlik satılan kemik suları var :)
tarafından
Allaahiimmmmmm
0 oy
tarafından

oh ne guzel bol vitamin :D

0 oy
tarafından
Balık yağı içiriyolar o da ağır bişey olmaz
tarafından
Umarım
0 oy
tarafından

Abowww ben karton bardaklara Katar buzluğa atarım her yemeğine katarım yani bazen o bi bardak bu yemeğe çokmu gelir diye de düşünürüm yani 

tarafından
Bende öyle yapıyorum. Bardaklari yarm doldurup kullanıyorum.
tarafından
Bende tam doldurmuyorum zaten önceden yarım doldururdum büyüdü diye 1 bardak yaptım
tarafından
Benimki daha minnak teyzesi ☺️ Allah bağışlasın evladını
tarafından
Sağol kuzum amin inşaallah seninkini de sana bağışlasın inşaallah ☺️
0 oy
tarafından

İçiyorsa sıkıntı yok  :) ama ben yağını yemeğe bile kullanmıyorum alırım yağını 

tarafından
En güzeli
0 oy
(5,589 puan) tarafından
Kız barsakları alışmıştır çoçuğun ne şekilde öğrense öyle gider yani bence güzel bir zararı yok tabi fazla olmayacak şekilde 
tarafından
Günde bir bardak tavuk. Bir bardak kemik veriyormua
(5,589 puan) tarafından
Su bardağı mı
tarafından
Evettt
(5,589 puan) tarafından
O kadar da olmaz ama
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Yagli demisin ee aslinda ilk pisirip soguyunca uatteki yag donuyor o yagi alcak yine isitip icirecek muthis faydali kiz bende icerdim hem icen kişiye tadi super geliyo :) ama ysgsizken
tarafından
Bende yeni öğrendim icirildigini ☺️☺️
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Of midem bulandı şuan
0 oy
tarafından

Ya biz bile tiksiniyoruz cocuk nasil iciyo bi de nasil alismis agir gelmez mi ya iyy:sick:

tarafından
Hele sıcak günlerde bencede agir
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Ben çorbalarına katıyorum. 
tarafından
Bende öyle yapıyorum
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Kemik suyu çok faydalı ama o kadarda çok vermek zararlı mesela bn yarım su bardağı kemik suyunu çorbaya katarım hepimiz yeriz ama bir bardakta aşırı fazla midesini bozar  
tarafından
Ve hergun bir bardak
0 oy
(5,221 puan) tarafından
tembel ananın çocukları böylr oluyo demekki ser geçerim garibim çocuk mecburen alışmış
(266 puan) tarafından
Hayır. Tembellikle bir alakası yok.
Annem
 Çocukken bana da içirmiş. Ama öyle bardakla degil. Kaşıkla .

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 394 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.
14 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 91 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
15 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu

405,926 soru

12,167,081 cevap

36,626 kullanıcı

...