0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Vallahi delirecem yaaa, sanki evin içinden helikopter kalkıyor. Uykusuzluktan başım ağrıyor artık ama horlama yüzünden uyuyamıyorum. Az kaldı dalacam eşime. Ne olcak benim bu halim? :d

10 Cevaplar

0 oy
(5,400 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım =)) ben bebisime süt verdim diye ayaktayım kurban olmuşum nasıl sevimliiiiii☺☺ neyseeeee  =))) benim eşim de horlamaz ama dişlerini gıcırdatır o da çok sinir  bozucu bi de ben öff  deyince alınır beyfendi
tarafından
Kız vallahi yorgunum yaaa, bi dinleneyim diyorum pat eşim başlıyor bu sefer de. Uykusu da öyle ağır ki vuruyorum bana mısın demiyor herif :/
(5,400 puan) tarafından
Yok benimkinin uykusu hafif oflayıp pufluyorsun deyip küsüyor
tarafından
Keşke benimki de bir belirti gösterse
-Reklam-
0 oy
(72 puan) tarafından
Benimkide oyle bazn sinirden vuruyorum uykusunda kıpırdanıyo sonra 5 dkka horlamaz 6.cı dakkada baslar tekrar
tarafından
Vallahi aynı benim herifte öyle, tepki de vermiyor yaaa
(72 puan) tarafından
Evet :)))) bebeği zor uyuttum şimdi onu borlamasına kaldım napalım boyle gidecek demmkki
tarafından
Öyle görünüyor canım, hadi ben kaçtım hazır herif horlamaya mola vermişken zıbarayım :D
(72 puan) tarafından
İyi geceler :D
tarafından
İyi uykular gülüm :D
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Puhahahah bende kerem uyumuyo sandım :D bende sıcaktan uyuyamıyom Ömer emmeye kalktı yattı ben camı açtım hava alıyom şuan :D 
tarafından
Hayat sana güzel abla valla :D
Neydi benim günahım? :dddddd
Tam rahata erdim diyorum hooopppp, bu sefer de eşim başlıyor :D
(25,196 puan) tarafından
Hahaha yok kız benimki de acayip horlar şuan annemdeyim 1 bucuk aydır. Bugun akiam döncem eve horultuya kaldığımız yerden devam ama ben salona kovuyom direk zaten oda gidiyo:D ayrıca ömer bey saat başı kallıyo hala  bu mu rahatlık yavvv :D
tarafından
Ben kovsam benim herif küser abla :D
Oh iyi oluyor sana, uyansın Ömüş uyutma ananı teyzecimmmmm :ddd
(25,196 puan) tarafından
Hahaha püü sanaa :D 4 tane dişi birden patlamış geceleri ıhlayıp duruyo iki gözümün çiçeği :(
tarafından
Kıyamam yaaa, en zor dönem şu diş dönemi :(
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Allah kolaylik versin bende sabah 5 te kalktım küçük kiz uyumadi bi türlü ablasini da uyandırdı:((
tarafından
Bu bebelerin enerjileri gece başlıyor herhal de :d
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Burun bandı al canım. Eşinde horladıpı zaman sağlıklı uyku uyuyamaz ve ona ters tepki yapar. Sinir olsun yorgunluk olsun. Şu breht rıgt bantlar iyi iş görüyor. 
tarafından
bende oğlan sakladığım için uyuyamadım:((
(3,548 puan) tarafından
Ay benimki de bir doğsa da tek derdim uykusuz kalmak olsa. Alışkınım uykusuzluga zaten. :) merakla bekliyorum 70 kaldı şafak
tarafından
valla hamilelik daha zor dedigin gibi. benim oğlum eziyetli olduğu halde hamileliktense bu halini tercih ederim :) sayılı gün çabuk geçer;)
tarafından
Evet canım benim eşim de çok yorgun olduğu için horluyor muhtemelen çünkü tek o çalışıyordu yani yanında yardımcı falan yoktu bu yüzden full çalışıp durdu, şimdi rahat edecek inşallah yanına yardımcı seçtiler sonunda. Dedim ben de Burun bandı alalım diye o da yok dedi, sevmiyor böyle şeyleri :D
0 oy
tarafından
Bnde bebe den dolayi uyuyamadm geberiyormmmm uykusuzluktan :(
tarafından
Ay bir de bana sor canım
0 oy
tarafından
Doktora götür cnm belki et vardır genzinde onu alırlar rahatlarsın.
tarafından
Yok canım, yorgunluktan muhtemelen onunki
tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Geçecek kuzum

Hadı. Kalktaaa

Uyandınız mı :D

Postunu aç :) 

tarafından
Hahahahahaahahahhaha kız sabahın köründe benim oğlan uyandı halbuki o da geç uyumuştu, uyutmadı beni yaaa tepemde zıplayıp durdu. Deli gibi uykum var :D
0 oy
(45,018 puan) tarafından

Gunaydin:D.       

tarafından
Günaydın kelebeğim :D
0 oy
(137,788 puan) tarafından

gunaydin kubis :D

tarafından
Günaydın Sevdoş'um :D

İlgili sorular

0 oy