0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 1 buçuk yaşında yabancı yerlerde ağlıyor geçenlerde komşuya 2 saat bıraktım  demiştim ya size diğer postalarda . Cocugumun psikojisi bozuldu bugün bacımin nişanı vardı sürekli ağladı durdu eşim3 ben destek olmak istiyom iş bulup çalışmak istiyom ama nasıl olcak alt komşum var 8 aylık da bebesi var 5 buçuk yaşında oglu var ben bakarimcdiyo 1 milyar istiyo . Esim De diyo oraya bırak bir kaç ay destek ol araba filan alalım ben de Çok istiyom da dursa kızım keşke bir kaç defa öylesine bırakıp denesem mi sizce napayım kızlar akil verin bana siz olsanız napardiniz aklım onda da kalır ama bilemedim 9 milyar borç var kapatalım diyo eşim birde araba alalım yüküm hafiflesin diyo sonra çalışmam belki eşim bugün senin gönlün yok çalışmaya diyo ne alaka çocuga bakan olsa yada dursa 1 dakka durmazdim şimdiye çocuğu dusunuyom napayım bugün deli etti beni gerçekten kucağımdan inmedi 

7 Cevaplar

0 oy
(3,548 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kız çocugunu sakın asla bırakma. Hele biraz büyüsün kendini ifade edebilsin. Arastır en uygun en temiz kreşi Oraya verirsin en azından arkadaş ortamında yemek yemeyi gündüz uykusunu resim yapmayı falan öğrenir ama bunun için acele etme. Bende çalıştım iki kızım var ufak 2 bucuk yasondaydı. Ama ben kaynanama bıraktım. Yine de aklım hep kızlarımda kalıyordu. Çok zor alıştım... Kız evladı komsıya vs emantt edilmez. Sana calisan biri olarak tavsiyemdir. Hele biraz daha büyüsün. O zman alırsınız arabanızı falan. 
(3,548 puan) tarafından
Evet canım en azından kreste gündüz video atıyorlar arayıp konusturuyorlar. Sen kameraları izliyorsun. Cocugun sosyalleşiyor. Biraz birşeyler öğreniyor. Eğer kreş değil de komsu gibi ivi Bir yerlere bırakırsan hem korkak büyür hem sosyalleşmez. Hem gözün arkada kalır. Elin karısı sürekli zaman ayırıp sana video atmaz. Üstelik huyları çok değişir.. Benim kaynanam da bile İnan kızlarımın huyu çok değişti. Gün boyu onda kalıyorlar tableti veriyor bilgisayar a oturuyor ne isterse izletiyor Du tembih etmem3 ragmen suan 3 ye hamileyim ara vermek zorunda kaldım. Bende biraz büyüütnce tekrar başlayacağım. Bende borç için çalışoyorum yoksa ev miş arabaymış şuan hayal givi geliyor bana. Hayırlısı olsun
tarafından
Ha video da mı atıyorlar ne güzel cnm aklımz kalmaz en azından ya sosyalleşir en azindan kalabalık olunca
(3,548 puan) tarafından
Tabiki istediğiniz zaman arayıp video resim istersiniz atarlar.
tarafından
Cok iyi cnm ya peki birşey sorcam kreşe koymak ne kadar fiyat birde bezde kesilmesi mi gerekiyo
(3,548 puan) tarafından
Yoo bezden kesilmesine gerek yok. Gündüz bakım evi bezli bebeler için fiyatı 1500 den baslar. Kreş için bezden kesmek şartı var. Ki en uygunu öyle oda iline bağlı 1000 liradan baslar. Bebek bakımı zor oldugu için gündüz bakım evi kreşe göre daha pahalıdır.
-Reklam-
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Aglata aglata asla bırakmam kimseye. Esin nasıl bir insan ki küçücük bebeği bırak çalış diyor. Arabasini kendi çalışıp alsin. Yazik o çocuğa ya.
(7,119 puan) tarafından
Ah canım geçim zor haklısın ama madem çalışmayı dusunuyorsun annene ya da kayinvalidene bırak yavrunu gözün arkada kalmaz. Dünyanın bin bir türlü hali var.  Mesleğin falan var mı bari kuzum.
tarafından
Yok be canım mesleğim olsaydı keşke ama heryerde çalıstm çağrı merkezi restoranda yemek filan baya tecrübeliydm kasiyerlik yaptım camcı da bile çalıştım ama şimdi ne iş yapabilirim bilemiyom ah annem olsa keşke İstanbul'a getirtemedim gelse bakardı ne güzel  kaynanam da bakamam diyo alt katımda oturuyo baş edemiyo geçen kaynimim telini balkondan aşağı atmış kırmış nasıl bırakayım baş edemiyo
(7,119 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin canım. MasaAllah anlattigin kadarı ile her iş gelir elinden. Hakkınız da hayırlısı olsun insaAllah.
tarafından
Saol kuzum benim kalp  sence gecici iş olarak ne işine girebilirim
(7,119 puan) tarafından
Satış elemanı olabilirsin, tezgahtarlik, kasiyerlik, yapabilirsin canım. Kurumsal marketlere başvuru da falan bulun istersen. A101, bim, sok gibi.
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Kıyamadım çocuğa inan yazık ya çalışma bence...
tarafından
Bende kiyamiyom cnm gerçekten bırakıp gidiyom korkusu var halen geçmedi o korku tuvalete gitsem kapıyı yumrukluyo o derece
(2,290 puan) tarafından
Yazik ya :/
0 oy
tarafından
Simdi sen bu işe baslarsan birdaha çıkamazsın borç bitti derken tekrar borç onun üstüne yine bir istek düşün taşın calisinca  hayat boyu devam edecektir emeklilege kadar
tarafından
Evet haklısın cnm  düşünecem
0 oy
(614 puan) tarafından
9 milyar icinmi calismNi istiyo eşin.bizim 100 küsür var yinede teklif etmeme rağmen istemiyo eşim seninki niye ısrarcı cnm.bide durmuyo çocuğun yani yazık 
tarafından
17 milyar borç açtı başımıza faiz binince o kadar oldu 300 TL kadar oduyo ama peşin kapatırsa 9 milyara kapaniyo. Esime bende çalışayım filan diyorum konusunu açınca oda soyluyo işte araba alayım ek işi yaparım düşüncesi var tek başına arkamıza birşey atamiyom kıyıda 5 kuruş yok kuzum napcaz bilmiyom ya bende destek olayım diyom ama bilemiyom ya emin olamadim
(614 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm tercih senin ama öncelik evlattir bnce
tarafından
Bence de haklısın cnm büyüsün biraz
0 oy
(7,787 puan) tarafından
1.5 yasinda kizin var komsununda oglu var 5 mes ben artik guvenekiyorum kimseye kocami birakirim cocugumu birakmam kresten bile korkuyirum ben ams kres yine kalabalik ortam...
tarafından
Evet cnm haklısın büyümesini beklim kreşe koyarım
(7,787 puan) tarafından
Kuzum bende caliscam inşallah bkizim 8 aylik hele bi konussun buyusun bi kres veya anasinifina bırakıcam oyle
Bi şey olunca bu bana vurdu o bunu dedi vs desin yani
tarafından
Evet cnm cok doğru dedin bak  hersyini ifade edebilsin doğru diyon
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Bana çok saçma geldi araba iicn borç için değmez bence El kapısına bırakmaya ve kimseye de güven olmaz. Ben olsam asla bırakmazdim ben nereye bebeğim oraya çünkü ortam bozuk komşunun kocası yokmu eve gelip gitmiyor mu yabancı adamların içinde benim el.kadar bebemin ne işi var ki araba çokta önemli değil açıkçası kocan beklesin biraz daha yani ben olsam hiç çalışmazdim benim eşim asla müsaade etmez bebek yokken de çalışmıyordum hep evdeydim.bizimde borçlar var bu arada yeni evliyiz kredi borcumuz var ama eşim bikez olsa demedi git çalış yardım et zaten bende evde yeterince çalışıyorm bende çalışırsam yemeği evin işini kim görecek 
tarafından
Cnm haklısın da beni eşim de çalışmami istemezdi ben bu fikri vermiştim ona oda soyluyo . Hani arkamıza birşeyler atarız kıyıya köşeye birşey atarız filan düşündüğümüzden  .zaten bende emin değilim çalışayım diyorum ama guvenemiyom kimseye tereddüte kalıyorm . Geciek gerçekten zor asgari ücretle hele püf diye gidiyo maaş zorlaniyo haliyle istediklerimizi yapamiyoz kıyıda köşede birşey yok ben de üzülüyom bı anda çalışayım mi diyom sana destek olayım filan ondan dolayı eşimde diyo yoksa oda istemez çalışmami
(2,172 puan) tarafından
İnan bizde askeri ücretle geçiniyoruz napalim mecbur , bide ben okumadım yani eşim öyle her işte çalışmama da müsade etmez kadrolu temiz memur işi olsa çalis. der ama böyle orda burda markette mağaza da falan asla kabul etmez bende ilk Zamanlar da derdim çalışayım ama benim bebeğim yoktu ben müsaittim yinede eşim bırakmadı ortam bozuk iş ortamlarıda pek güvenilir değil , şuan hamileyim zaten son ayımdayim , doğumdur bebek bakımıdir derken kimseye bırakamam ben asla ne kendi aileme nede eşimin tarafına güvenim yok bu yüzden de kim neye alınıyorsa alınsın kimse kızımdan daha değerli değil umurumda da olmaz hiç
tarafından
Evet haklısın cnm bende korkuyom Valla güven olmuyo kimseye en iyisi büyümesini beklemek kreşe filan koyarım belki Allah büyüktür ya Allah binkapiyo kapatır diğer kapıyı açar elbet . Kaynanam alt katımda sürekli oraya gitmek ister abur cubur vermeyin dediğim hald epaket biskivu ellerine tutusturuyorlar huyu suyu değişti yemek yemez oldu . Memlekette gittiler de 15 gün kalcaklar biraz rahat edeyim. Bari geçen telefonlarını balkondan atmış kırmış

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 191 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 219 göst.
29 Kasım 2022 Kültür-Sanat kategorisinde nilaryaa (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.