Merhaba kizlar yakın bi arkadaşım eser yenenler e yapılan 3. Çocuk şakasını kendi eşine yapacakti . 1 bebekleri var şuanda. E si şakayı yapmış eşi sok olmuş ,çok şaşırmış biz korunuyoruz ya nasıl oldu diye çok dusunmus. Sonra kabullenmiş. Arkadaşım sseseryan olduğu iicn onu düşünmüş ya dikişlerin patlarsa falan diye konuşmuş. Sonra şaka olduğunu öğrenince de o şokla eşinin ağzından bal DNA testi isterdim ha diye bi cumle çıkmış. Tabi kız durmamış çocuğunu alıp gitmek istemiş öyle bi ithamin karşısında. Ama eşi salmamis ayağına kapanmis.ozur dilemiş. Ama tabi böyle bi cümleyi de kimse yiyip oturamaz. Kimsyee de diyememis. Bana anlattı bende ne diyeceğimi bilemedim. Size soracağım i söyledim . Sor dedi. Ortada çocuk var. Ve birbirini gerçekten seviyorlar. Eşi bu zamana kadar bi kere bile tlfnunu Alip bakmamız ,bakmazmis dda . Siz olsanız naparsiniz. Dhaa iki günluk olaymış . Bana da zor açtı konuyu bende şaşırdım. Annesine gitmek istiyor ama biyandan da fevri davranmak istemiyo. :( Benimde kafam allak bullak oldu. Kusura bakmayın