+1 oy
847 göst.
Aile kategorisinde (1,326 puan) tarafından
Merhaba kizlar  yakın bi arkadaşım eser yenenler e yapılan 3. Çocuk şakasını kendi eşine yapacakti . 1 bebekleri var şuanda. E si şakayı yapmış eşi sok olmuş ,çok şaşırmış biz korunuyoruz ya nasıl oldu diye çok dusunmus. Sonra kabullenmiş. Arkadaşım sseseryan olduğu iicn onu düşünmüş ya dikişlerin patlarsa falan diye konuşmuş. Sonra  şaka olduğunu öğrenince de o şokla eşinin ağzından bal DNA testi isterdim ha diye bi cumle çıkmış.  Tabi kız durmamış çocuğunu alıp gitmek istemiş öyle bi ithamin karşısında. Ama eşi salmamis ayağına kapanmis.ozur dilemiş. Ama tabi böyle bi cümleyi de kimse yiyip oturamaz. Kimsyee de diyememis. Bana anlattı bende ne diyeceğimi bilemedim. Size soracağım i söyledim . Sor dedi. Ortada çocuk var. Ve birbirini gerçekten seviyorlar. Eşi  bu zamana kadar bi kere bile tlfnunu Alip bakmamız ,bakmazmis dda . Siz olsanız naparsiniz. Dhaa iki günluk olaymış . Bana da zor açtı konuyu bende şaşırdım. Annesine gitmek istiyor ama biyandan da fevri davranmak istemiyo. :( Benimde kafam allak bullak oldu. Kusura bakmayın

37 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İkisi de şakayı ka.kaya çevirmiş.. Eşi sonuç itibariyle af dilemiş.. Madem seviyorlar birbirlerini arkadaşın eşiyle konuşsun, ne kadar kırıldığını tekrar tekrar anlatsın bunun şakasının bile olmaması gerektiğini söylesin.. Bir daha olduğu takdirde evi terkedeceğini de söylesin ki eşinin gözü korksun iyice.. 
(1,690 puan) tarafından
Bence o kadarını yapmasın.. Dediğin gibi aileyi arama durumu falan olursa işin içinden çıkamazlar bu sefer..
(1,326 puan) tarafından
Ayenn canım o da vazgeçti bekliyo cevapları yarın konuscam . İnşallah düzeltirler arayı bende uzatmamaları taraftariyim
(1,690 puan) tarafından
Sen sakinleştirirsin arkadaşını inanıyorum ben ❤️
(1,326 puan) tarafından
❤️ inşallah canım cabaliyorum
(465 puan) tarafından
O kadarını yapmasın mıı farkinda misin adam kadını baskasiyla yatmakla suçluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşi de şaka yapmak istemiş art niyetli bisiy dememiş bence..hani direk yargiyacak şekilde söylemiş gibi gelmedi bana..
(1,326 puan) tarafından
Sağol canım. Öyle biri de değil aslında ama sinek küçük mide bulandırır diye boşa demiyolar .
tarafından
Bir lafla gidip annemin evine  bosanayim şeyler olmaz yani .kusersun bozulurdum affettirsin çiçekle hediyeyle affedersin..abartcak bisiy yok bence bunda.
(19 puan) tarafından
Bencede
(465 puan) tarafından
Nasil abartcak bisiy yok ya kadına resmen başkasiyla yatmis muhamelesi uapmis abi cahil misiniz siz
tarafından
Kbrayalcn öncelikle yorum yaparken hakaret etmeden yaparsan sevinirim..herkez ne düşündüğünü yazmakta özgür buda benim fikrim..adam düşünmeden şaka niyetine tepki vermiş .ne diyelim kadına hemen ordan.git.annein evine.bosan.mi..biras..dogru yada yanlış düşündüğüm sorgulamak size.kalmadi..ben böyle düşünüyorum he Elif aklına.uyar üstüne düşünür uymaz.yorumumu.kaile almaz.
0 oy
tarafından
Tamam baya kötü olmuş ama adam da şaşırmış. Eğer daha önceden de öyle bi ithamı iması olmadıysa az süründürsün sonra affetsin bence. 
(1,326 puan) tarafından
Sağol canım , yok öyle biseyi olmamış. Bana da öyle geliyo surundursunnbiraz demi.
tarafından
Çok abartmadan. Olay büyümesin aileler duymasın. Yoksa pek hoş bitöez sonu.
0 oy
(15,257 puan) tarafından
Korunuyorlarsa niye böyle bir şaka yapıyorki. Eşşeğin aklina karpuz kabuğu düşürmüş. Karisina yuzde yüz guvense bile korunan herkes şüphelenebilir bence. Tabi bu şupheyi dile getirmek hoş degil. 
(1,326 puan) tarafından
Geri çekilme olarak korunuyor larmis canım. O da bu korunma yöntemi değil zaten.  Kazayla hamile kalan milyonlarca kadın var sonucta
0 oy
tarafından
Şaka dönmüş bokaa 
(1,326 puan) tarafından
Haklsiin cNim
0 oy
(159 puan) tarafından
Saka yapmis sonucta ufak seyler için yuvanizi yikmayin hayatta neler oluyor neler evlilik oyle basite alinmamali bence arkadasin cok fevri davranmis  ozurde dilemis uzatmanin bir manasi yok fazla nas aşık usanidirir derler benim fikrim bu ortada coxuk var bide aldatan afedersin her boku yiyen erkeklerin esi napmali....
(1,326 puan) tarafından
Evet canım ama yutamiyorum diyor.sutun etkilenir takma dedim ama nafile.  Çokta seviyor.  Dediğim gibi özrünü dilemis adam biraz surundursun ki ne dediğini düşünsün desin bidha eşi. Sonra affetsin
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Canim art niyetli oldugunu sanmam istese ilk cocukta da isterdi dna testini boş konusmus ama erkek esprisi de bu kadar oluyi...
(1,326 puan) tarafından
Haklısın canım. düşünmeden konsuuyolad
(7,792 puan) tarafından
Aynen ciddi olsa ilk cocukta da derdi bunu mantıken.
Evet agir bi laf ama arkadaşının tepkisi de abarti bence kocasini hic mi tanimiyor da en ufak seyde annesine gitmek istiyor...
(1,326 puan) tarafından
Yani canım giderse olay büyücek aralarında halletmeler i için uğraşıyor um
(7,792 puan) tarafından
Bence hic karisma bu sefer kocası kötü bi sey yapar ben o gun gitcektim sen durdurdun der :,D insaniglu yani
Ama arkadasin da abartmis bence cidden..
0 oy
tarafından
Bence eşi kötü bişey dememiş normal de olsa dese neysede sonuçta şaka yapmış arkadaşın alınmış biraz
(1,326 puan) tarafından
Yani alınma degil ya kndimi koydum yerine de . Gerçekten yutulmaz yani.  Ama uzatmasalar iyi olacak
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Eşi ciddi olsaydı hamileyim dediği anda dna isterim.derdi bence 
(1,326 puan) tarafından
Hinmm , evet canım. Düşünmeden çıkan bi söz eşinin ki
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Eşim aynı şeyi bana söylese fena bozulurdum hatta kavga çıkardı. Ama boşanmak için de daha ciddi sebepler lazım. Bu patavatsızca yapılmış Bi şaka biz anladık arkadaşında anlamıştır. Evet süründürsün tabiki. 
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler canım aynı dusuncedeyum
(1,272 puan) tarafından
Hiç canını sıkmasın bence :)
(1,272 puan) tarafından
Sonuçta kocasıda kurduğu cümlenin yanlış olduğunu sonradan anlamış ve özür dilemiş
(1,326 puan) tarafından
Evet canım anlamış . İki gündür surunduruyomus işte. Dhaa uzatır mı bilmem
0 oy
tarafından
normal bir durum bana kalirsa, haa esi sevinse ne olacakti bence adama yapilan daha agir .. oyle saka yaparsan boyle karsilik gorursun demis adamda..
(1,326 puan) tarafından
Haklısın canım .. bana deyince yaocam diye ya bende yapıyım demiştim ama yook yapmam ya  onların sakasndannbasim ağrıdi birde kendime agritamam
(1,326 puan) tarafından
Zaten bebem 6 aylık
0 oy
(14,168 puan) tarafından
İğrenç bir şaka yapmış eşi. Biraz trip falan atsın tabi ama gitmesine gerek yok pişman etsin kocasını o eşek şakası için 
(1,326 puan) tarafından
Haklısın canım. Teşekkürler
0 oy
(1,244 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ahh bu ünlüler.  İnsanlara güzel örnek davranışlar sergileseler keşke.  Ya arkadaşında korunduğundan emin olduğu halde öyle bir şaka yapma gereği neden duymuş.  
(1,326 puan) tarafından
Ya canım geri çekilme olarak korunuyor larmis. Kazayla hamile kalan milyonlarca kadın var sonucta. Kiz da diyo yani demekki gerçekten hamile.olsam böyle mi dusuncekti
(1,244 puan) tarafından
Hımm ben korunmayı hani ilaç sprial vs olarak düşündüm . Geri çekilmeye birşey diyemeyecegim. O zaman eşinin kurduğu cümle baya ağır olmuş.. Gerçi diğer yöntemlerle korunmus de olsa kurduğu cümle çok ağır
(1,326 puan) tarafından
Ayenn canım çok ağır . Bend kendimi koydum yerine ama bende kaldırmam yani namus sonuçta. Biraz daha surundursun ama niyete de gitmesin bencede
(1,244 puan) tarafından
Evet namus bu bostanda bitmiyo yani.  Eşide pişman olmuştur.
0 oy
(3,225 puan) tarafından
Vallahi canım bence arkadaşın şakayı yaparken düşünme liydi sonuçta karşındaki nasıl bir tepki vereceğini bilemezsin o yüzden o da şakanın karşılığını almış sert bir tavırla da olsa ama hak etmiş gibi diyebilirim çünkü insan hakkında her şey gelir adam bir de prezervatifle korunuyorsa demiştin nasıl olacaktı diye
(1,326 puan) tarafından
Geri çekilme olarak korunuyor larmis canım. O da zaten korunma yöntemi değil. Zaten hiç ir korunma yöntemi de %100 korumuyor ki . Prezervatif ile hamile kalan da çok , Spral ile  kalan da  yani. Bence kimse hak etmez nasıl korunurss korunsun Allah olnderse olur.
0 oy
(447 puan) tarafından
Abartmamak lazım evet şaka ama erkek beyni farklı ilk duydugunda vermemiş ki özür dilemiş seviyırlar da eeee bence uzatmaya gerek var mı ya 
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler canım.
0 oy
(979 puan) tarafından
Şaka şakalıktan çkmş bnce adam da ona saka ypmak istdi fakat olayn sokuyla cúmleyi yanls telafuz etti. Hem özür dilemis bnce fevri davranmasn daha büyk problem ckmadan otrp knussnlar yazk günah
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
tarafından
Eşi geyik muhabbetiini abartmış bir tık seviyorsa ve çocuğu varsa güvendiği adamı neden bırakıyor Ne kadınlar var burada eşleri başka kadınlarla yatıp kalkıyor o adamlara mecbur oldukları için onunla yaşayan... 
(1,326 puan) tarafından
Haklsiin canim. Teşekkürler
tarafından
Rica ederim günaydın :))
0 oy
tarafından
Esi terbiyesizlik etmis DNA isterdim falan sakasi bile hos degil resmen guvensizlik yani korunup da hamile kalan yok mu benim de 4,5 aylik bebegim var biz de korunuyoruz ama esime gecen gun hamileyim diye bi laf attim bakim ne diyecek diye olsun yapacak bisey yok başım gözüm ustune dedi 
0 oy
(52 puan) tarafından
Hem şakayı yapan arkadaşın hemde ailesinin yanınamı gitmek istiyor tamam eşinin dediği şey hoş değil ama bir anlık söylemiş özür de dilemiş ben olsam kocamı bırakmazdım fevri davranmasın
(1,326 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Bu şakayi yapan bu cevaba hazır olmalı 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 674 göst.
12 Haziran 2021 Aile kategorisinde Neslihanemretpkts_ (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
0 oy
14 cevap 346 göst.
7 Haziran 2021 Aile kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.
17 Mart 2021 Aile kategorisinde Hira (6 puan) tarafından soruldu

403,405 soru

12,084,462 cevap

36,367 kullanıcı

...