Of kızlar eşimin teyzesinin gelini var eşi bunla hiç ilgilenmiyor bugün diyorki bana ve benim huyunu bilir pazarlarıni asla kimseyle paylaşmak ben 6 gün boyunca eşimi bekliyorum işte gezmeye gittinizmi diye yazmış bende evet hazırım birazdan çıkarız dedim iyi bizide alın dedi bende koçan nerde dedim o uyuyor dedi canim sıkıldı dedi neyse yazık dedim 15 günlük bebeği var bunalmidtr aradım işte şaka yaptım bu sefer plansız oldu bida gitcenis yeri ayarlayın haber edin dedi bizde gelelim eşim bans kızdı işte sen niye haber ettin diye biz disardayiz benibsurekli mesaj atıyor işte napiyonuz falan diye aslında çok samimi değildim bayadir çocuk doğduktan sonra benim üstüme çok düştü sonra plan yaptım diye mesaj atmis bende ne planı yarın esen abla ona gidelim salı günü sana gelicem Çarşamba günü de eltime gidelim diye ben şok abla ben gelemem dedim salı günü gek ama ben yarın işlerim var falan dedim işte bana trip atmaya başladı 33 yaşında kadın tamam seda sana bişey demedim say dedi ben k.bakma kırmak istemem abla ama esen abla seni çağırmış benim ne işim var dedim TM yazmış ama öyle yarın arkadaşım gelicek carsamba günüde arkadaşımın sözüne gidicem inşallah dedim işte tabi canim sen gez ben evde durayım falan demiş dedim lohusa alttan alıyorum kocan götürsün ben senin kocanmiyim dedim güldüm falan ama işte sürekli hayatıma biri değil hepsi müdahil olmaya çalışıyor ve ben öğlenden beri sinir oldum başım ağrıyor öyle kızlar eğer takildigin şey sacmaysa diyebilirsiniz alinmam ))
Esinin teyzesinin gelini mi?
412,689 soru
12,425,277 cevap
45,447 kullanıcı