Yemin ederim bıktım artık hergün hergün kadın cinayeti o kadar doldum ki nefretimi kime kusayım nereye Kusayım o 3 gündür izlemicem dedim izleyemiyorum dedim bugün tesadüfen karşıma çıktı o video 1 saniye izledim aklımdan çıkmıyor ben izleyemiyorum o kadınlar yaşamışlar ya aklım almıyor yemin ederim ölmek istiyorum daha fazla kadın ölümü benek çocuk ölümü ****** eziyetler ölümleri görmek istemiyorum ağlaya ağlaya gözlerim şiştiyemin ederim kendime gelemiyorum kızı uyuttum hava kararmış haberim yok akşam olmuş eşim işten geldi ne yemek yaptın dedi o halimi görünce deliye döndü neden karanlıkta oturuyorsun dedi ben şimdi bu adama ne diyim valla kızlar telefonu bozulmuş elektrik bandını elime tutuşturuyo onun elinde de bıçak bandı kesmeye çalışıyor dikkatli dikkatli aklıma o izlediğim 1 saniye geldi kahroluyorum ya kızlar biz bu dünyaya çocuklarımızı bırakıp nasıl gideriz ben artık dünyaya çocuk getirmek istemiyorum yemin ederim sabahtan beri kızıma bakıyorum nolur Allahım onun ayağına taş değmesin bana ne ceza verirsen ver dayanamam