+17 oy
1,561 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından

Merhaba arkadaslar ben bebeğimin down oldugunu amniyosentez ile net ogrenmistim rahim.agzi yetmezligim olmasina ragmen serklaj amaliyatimi yapmadılar ve gebeligimi sonlandrmak icin cok baski gordum.

Ben gebeligimi sonlandirmadim.
Allahtan gelene razi olduk
Ve simdi kavusma zamanı 
Dualarinizda bizlere  de yer verir misiniz biraz heyecan biraz endiseliyim sag salim saglikla kuzumu insallah kucagima almak nasip olur.

66 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayırlı olsun rabbim kolay kavuştursun  belki down çıkmayadabilir bizi bilgilemdir :) 
(643 puan) tarafından
Nedense sağlıklı olacak diye geçti içimden. Bence down sendromlu değil
-Reklam-
0 oy
(1,216 puan) tarafından
En güzel gün bugün senin için meleğin geliyor dünyaya bir güzellik geliyor. Gözlerinin içine baktıkça  içinde bir yerlerde bir gül acicak. Hadi bakalım güçlü anne ikinizede büyüme yolunda bol şans :-)  kocaman opuyorumm
0 oy
(14,430 puan) tarafından

Rabbim sağ salim kavuştursun canım yavruna insaallah ❤

0 oy
(3,533 puan) tarafından
Sağ sağlim al kucağına  ins canim
0 oy
(28,832 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşAllah

0 oy
(1,664 puan) tarafından
Rabbim hayatina hep annesi kadar iyi kalpli insanlari koysun  saglikla huzurla.mutlulukla buyuyen her bebek esittir canm sevgi herseyin ilaci hayatim alt ust oldu diye dusunenler bir durup baksa alri ustunden daha guzel oldugunu gorecek sen durup bakanlardan olmussun masallah Rabbim her sabrini merhametini eksiltmesin 
0 oy
(65 puan) tarafından

Down sendromu hastalık değil farkındalıktr özel çocuk o sağlıkla al kucağına güle güle büyüt <3

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bir saglik problemi var mı 
0 oy
(141 puan) tarafından
Hayirlisiyla alirsin insallah kucagina bende otizmli bi kiz cocugu annesiyim Rabbim yar ve yardimcin olsun 
tarafından
Canım otızm duzelen birşey değilmi
(1,006 puan) tarafından
Otizmin tedavisi yok diye biliyorum
(141 puan) tarafından
Maalesef ağır  otizmli  konusmuyo 11 yasinda
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin inşallah güzel bebeğin ❤️
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ❤️❤️
0 oy
tarafından
Bi mucize olur inşallah rabbim gönlunuze gore versin
0 oy
(165 puan) tarafından
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eylesin sen hem özel hemde cok güzel bir anne olucaksin.:)
0 oy
(447 puan) tarafından
Çok özel bir bebegin çok özel annesi olmak nasıl duygu asıl dogdugun da bize sen bahset bunları dualarım seninle canım 
0 oy
(621 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun yüreği güzel anne<3<3<3

0 oy
tarafından
Allah kavuştursun cnm bir nefeste sağ salim .
0 oy
(129 puan) tarafından
Allah senden razı olsun kuzum kimileri hiç bir sorun yokken aldırıyorlar maddi durumu ve eşlerini banane ederek ama sen Rabbimin verdiği imtihanı kabul ediyosun Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah sıkıntısız bebişin kavuşursun Allah senle bebegine iki cihan sadeti versin insallah
0 oy
tarafından
Evet sizi hatirladim serklaj yapmadılar demiştiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin minik meleğinizi
0 oy
(535 puan) tarafından
Benim kardesimde down sendromu evet zor ama korktugun gibi değil 9 yaşında suan okumayı söktü 1 sene oluyor guzel egitimlerle onlarda hic farki kalmiyor korkma bisey sormak istersen ozelden yazabilirsin 
0 oy
(3,523 puan) tarafından
İnş yanılmışlardır sağ salim kucagına almayı nasip etsin rabbim. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 328 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 361 göst.
0 oy
6 cevap 331 göst.
10 Mart 2020 Aile kategorisinde Minigim.mmm (233 puan) tarafından soruldu

406,183 soru

12,178,053 cevap

36,668 kullanıcı