0 oy
328 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
Bilen bilir dun yemege cagirmistim esimin ailesini  iki gun oncesj esime dedim sucuk yamalim manglda birazda et var onuda kendine yap dedim isim var dedi ertesi gun uyudu yapmdi dun ailesi gelecek ya yapalim toprak tencerede dedi bnde yetr yemek hazrladim dedim surat asti takmadim aksam millet gitti bi tek sigarasi vardi dolaba koydum dun bi bakti yoktu bana bagirmaya basladi nere gitti bu diye yani icsem paketide atarim gormedim derim doleba niye koyayim icinde vardi diyom nese yattik sabah ise opmeden gitti msj attim neden opmedin diye cvb vermedi baban gelmis haberin varmi diye aradim yok bn seni ararim dedi aramadi cocuk istedi baba alo diye aradik konustuk basladi neden degisik bisy yapmiyon misafire vs bende ne var nolmus dedim yendimi yendi sanki herkez evinde farkli seylermi yiyor dedim sen yap vs diye kiyor artik yetr ya yoruldum bitttim tukendim olmek istiyom artik ya kafam ole bi agriyor ki biktim kafa agrisndan faln 

9 Cevaplar

0 oy
(495 puan) tarafından
Kimse benjmle dertlesmicekmi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Degişiklik istiyorsa dısardan soylesın hem sana da degısıklık olurdu mesela ne serefsızler ya kendı aıleaıne gelınce oyle senın aılen olsa kendısı derdı yeyer ne gerek var dıye 
(495 puan) tarafından
Aynn ole diyor ailemi gectim canim bana ole ypiyor 5 6 aydir faln istiyorun sucuk mangal bazen istek gidiyor bazen aseriyor gibi canim cekiyor soluyorum yapmiyo
tarafından
yok artık hamılesın bırde
(495 puan) tarafından
Yok hamile degilim canim ornek verdim aseriyor gibi cekiyor :)
tarafından
Hee anladım kuzum ama yıne de ınsan ayşarca kırmaz esını sana gelınce yok aılesıne de sınırsız hızmet bende olsam yaptırmazdım yeter derdım kı asagıda menunu okudum cokta yeterlı daha ne olcak
(495 puan) tarafından
Ya bgenmeseler yemeselr tmm her yaptigimi guzlce yiyorlarda maksat karin doyurmk ama
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Değişik derken ne yemek yapmıştınız 
(495 puan) tarafından
Yesil fasulye biber dolme pilav mercimek corba salata semiz otlu cacik gelin pastasi
(1,054 puan) tarafından
Azmi ben olsam onu bile yapamam çocukla
(495 puan) tarafından
Yani bi cesit yapsam hakli ozenmeden yapsan yine hakli ama ne bilim ya onceki postlarima bakarsan olayi tam anlarsin
(1,054 puan) tarafından
Benim ki ailesi gelse yemek yapsam korkudan sesini  çıkarmayan  diye sataşmaz bana bence bidahakine sen ondan önce konuş yapamıyorum biktim sürekli yemek mi yapcam de:))
0 oy
(621 puan) tarafından
Allah'ın davarı ne olcak sinir bozucu gerçekten Rabbim sana sabır versin 
(495 puan) tarafından
Amin ama gercekten sabrimi siniyor
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Erkek milleti değil mi hepsi aynı kendi ailesine gelince evde en güzelleri onlar yesin senin ailen olunca evde olan yeter olur valla onların inadına kendi ailesine evde olanı senin ailene em güzelleri yapacan kuduracak
(495 puan) tarafından
Evime gelmiyorlar bile bnm ailem
0 oy
tarafından
Şeytan diyor git boşa,bunla ömür mü geçer.

Tabi ki evlilik basit birşey değil boşan demek bana düşmez ama bu nedir yaa
(495 puan) tarafından
Sonunda o olacak biliyrum sadece biraz daha sabir
tarafından
Allah sabır versin kuzum
(495 puan) tarafından
Amin am8n oda tukenecek
0 oy
tarafından
Değişik ne yapacakmışsın ki madem değişik bişeyler istiyo söyleseydi şunu yap diye 
(495 puan) tarafından
Sordugumda da fark etmez
0 oy
(928 puan) tarafından
Ne kadar küsen bir aile kardeşi küser telefonu yüzüne kapatır ararsın edersin gelmezler abileri küser cagirirsin adam bu seferde yemek beğenmez yanii yağa da batırsan yaranamazsın bala da boşver takma 
(495 puan) tarafından
Takmadan da olmuyorki cnim icime anltmiyom
0 oy
(6,342 puan) tarafından
Hem anasi gili cagiracan hem hizmet edecen hem de o bu su begenmeyecek bi defol git deseydin ya 
(495 puan) tarafından
Ole desem artik kiymet kopr

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 372 göst.
0 oy
3 cevap 272 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hiperaktifanne (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.

411,063 soru

12,373,221 cevap

42,582 kullanıcı

Kategoriler

...