2 yaşında oğlum var hamileyim doğumdan önce memlekete hava almaya gezmek için memlekete geldim Ailemin yanına bayramda çok kalabalıklar oglumda kalabalık ortamda hırcınlaşıyor akrasif oluyor. Herkes oğluma bir laf söylüyor ****** muamelesi yapıyor bayram diye sesimi çıkarmadım. Bugünde toplanım gezmeye gideceklerdi annem bana sen gitme herkes kocasıyla gezecek senin oğlun durmuyor. Hamilesin evde kal dınlen dedi neyse herkes gitti.
Benimde morelim bozuldu makyaj yapım hazırlandım oğlumu alıp dışarı çıkmak istedim .
Annem nereye gidiyorsun hamile halinle dışarıda düşer bayılırsın başımıza iş açma dedi kocan gelsin birlikte gezersiniz dedi. Bende gurbette tek başıma gezdim birşey olmadı şimdide birşey olmaz merak etme dedim. Oglumula birlikte dışarı çıktım oglumu oyun salonuna götürdüm orda kafede oturdum oglumda oynadı. Neyse eve geldım herkes gelmiş mutfakta annem oturmuşlar benim dedikodumu yapıyorlar. Annem kudurmuş hamile haliyle gezmek istiyor evde durmuyo diyodu içeri girdim. Ben bunca yıl gurbetteydim birşey olmadı şimdide birşey olmaz merak etmeyin gurbetteyken merak etmediniz şimdide merak etmeyin dedim .Oğlumdan rahatsız oluyorsanız gidebilirsiniz zorla tutmuyoruz zaten burdasınız yine gelirsiniz dedim ben kafa dinlemeye geldim . Benim halim beni ilgilendir hiç kimseyi ilgilendirmez empati yapacaksanız oğluma empati yapın oğlum 2 yaşında bebek olduğunu unutmayın dedim. Yok biz seni düşünüyoruz şöylede böylede dedim beni düşünmeyin hamileyim çocukluyum diye eve hapis olamam ben buraya gezmeye kafa dinmeye geldim kusura bakmayın ama kimseyi ilgilendirmez dedim. Çok sinir oldum ya
Geldiğimden beri oğluma ****** muamelesi yapıyorlar sürekli bizi kısıtlıyor bunaldım bu ne ya burnumdan geldi. Bilseydim böyle muamele gireceğimi hiç gelmezdim ne hevesle memleket hasretiyle geldim ama herkes kendi havasında aradığım eski sıcak aile ortamını bulamadım. Çok zoruma gidiyor.