Önceden de yazmıştım kocam pis filmleri izliyo diye onun yüzünden hiç huzurum kalmadı 1 2 aydırr çok üzülüyorum konuştum olmadi sormak istediğim artık aklı basina gelene kadar ayrı yatmak istiyorum şimdi bile içerde bilgisayarda aynı seyi yapıyoo insan olan laf anlardı smdi sizce ayrı yatsam düzelir mi en azından ben kendimi kötu hissetmem yanında yatsam da değişen bişey yok 1 2 aydir ilişki hiç yok olsa da benim isteklerimin hiçbir önemi yok kendisi için ,kendimden nefret eder oldum artıkkk ben ne yapayımm ??
Aynı şekilde bende sen gbi kendimden bile nefret eder oldum anca kendimize ediyorız sıkıntı veriyorız başka bir şey değil
Otur yanına sende izle belki cesaret alamıyodur burdakıler gibi bana da kıyafetler al de aynı seyleri biz de yasayalım de bilinç altına girmeye çalış biraz da kendinize bakın kaçan kovalanır unutmayın
8 aylik yeni evli bur ciftin yasamayacagi bir sorun bu yeni evlisiniz cunku dha doymamis kani kayniyo olmasi lazim. Beni yanlis anlamayin ama ben kuaforluk yaotgm icin agda vs yaptigim icin biliyorum ve bu yuzden soruyorum temizliginize dikkat ediyormusunuz gercekten? Cunku hanhi kadinla konussam mesela agda odasinda cogu esinin aldattigini veya cinsel iliskiye girmek istemedigini soyleyen kadinlar gerckten bakiyorumda temizligine onem vermeyen pis kadinlar icimden diyorum tabi istemez ve ya tabi gozu disari kayar diye. Simdi objektif bakarak sordum size bu soruyu yanlis anlamayin. He birde olayin gercekten cinsrl boyutu var esininin genital bolgesi yuzunden tatmin olmyan adamlar var bu yuzden estetik yaotirmaya giden kadinlar vs.. Bunlar konusularak anlasilcak seylrr yada esiniz gerckten sadece bu sklde alismis bi hastalik falan olabilir bir suru sebep var yani konusmadan anlayamazsiniz ama konusmayi deneyin sizi umursamiyosada ustune dusmeyn bi kadn icin gervkten gurur kirici seyler
Ay boşver ya oyle birinden hayir gelmez pis video izliyo diyorsun senin miden kaldırırmı
Eşinin tedavi görmesi lazım yatak syirmskla olacak iş değil bu
Senden ilişki istemiyor mu ki
Allah sabir versin canm
Ah kuzum ne dersen de duzelmezz kuzum duzelmezz kendi kafasına dank edecek anlamaz kendi anliycak
Yüzüne bile bakmayın. Tam iğrenileçek bi adam çocuğundan da mı utanmayacak yaptığına pislik ya böyleleri var ya. Su an çok sinirlendim. Gidin bilgisayarı başına çalın, bi daha da konuşmayın. Yaptığından utanmaz mı bi insan. Sizin bildiğinizi biliyor bi de
Şuan aynı dertten bende muzdaribim konuşsam da anlamıyotr kızsam surat yapsam trip yapsam da anlamıyo o anlık geçiştiriyo gönlümü alıyo iki gün sonra yine aynı şey bende ne yapacagımı bilmiyorm aynı yatsak bile umurlarında olmaz yine biz suçlu oluruz, şahsen benimki derki naptım ben sana sanki kendin koyup gittin der
Ayrı yatarsan iyice onlara bağımlı olur senin varlığını da karın olduğunu da unutur
Bak belki sen hamilesin diye sana yaklaşmak istemiyor da olabilir sonuçta hamile olsunda onların bize bizimde kendimize bakışımız değişebiliyor ayrı yatmakla olmaz canım konusmali hatta destek almalısın o kabul etmiyorsa keşke çok erken hamile kalmasaydın
Uyarmana rağmen aynıysa Tavrını koy hatta Bn olsam Pc saklarım yada şifrelerim
1,486,470 soru
24,301,483 cevap
344,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın