0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (572 puan) tarafından
Bakin cimere yazdigim yaziyi kopyaliycam buraya tekrar yazmaya useniyorum olgilenirlermi sizce tomogragide calisan adam dovecekti beni neredeyse üstüme felan yürüdü bende bagirdim oyle yapinca cocugum agliyo bir yandan o bana bagiriyo Allahin belasi Allah kimseyi bunlarin eline düşürmesin 

13temmuz tarihinde aksam saatlerinde(7 8 9 ) Ankara gata hastanesinin eriskin acil bölümünde bebegimin dusmesi sonucu tomografi cektirdik. Tomografideki çalışan bana acele et yelegi giy diye iyi bir azar çekti ortada hicbirsey yokken girer girmez. Cocugum biryandan agliyor aglamasindan duyamadım cocugun ellerini tut demis. İceri girdi 1 dk sonra bağırarak ben sana ellerini tut demedimmi diyerek geldi cocugumun ellerini tuttu gosterdi bende bana bagirmaya hakkiniz yok dedim kapiyi çarparak iceri girdi zaten aglayan bebegim hickirarak ciglik atarak daha cok aglamaya basladi o adamin bağırmasından ve kapiyi çarpmasından bu adama gereginin yapilmasini istiyorum. Keske vaktim ve param olsada bu insana dava acabilsem. Cocugumda hastane korkusu yasatti 1 saat susturamadim eve gelene kadar ağladı. Orda daha fazla duramadim cocuk durmadigi icin sonuclari beklemeden geldim. Hastaneyi aradim asla muhattap olmuyorlar habire telefonlari yüzüme kapatiyorlar. Doktoru arayip bilgi almaya calistim ulasamadim ben aradikca yüzüme kapattilar dedigimi dinlemeden. O kadar rahatlarki insanlarin ne hissettikleri umurlarinda degil birsey olcagini bildikleri icin herkese istedikleri gibi davraniyorlar. İcerisi o kadar kalabalikki virus kapmamistir insallah diye dua ediyorum düzen asla yok insanlar rastgele kapınin önünde bekliyorlar kim iceri dalarsa o muayene oluyor derdini anlatiyor. Sikayet icin ilk siraya yazmışsınız kamu duzenini etkileyen şikayet sikayet değildir gibi birsey ben nereye sikayet edecegim? O tomografideki insana bir uyari vs yapin lutfen baska bebekleride korkutup ömür boyu travma yaşatmasın

6 Cevaplar

0 oy
(2,523 puan) tarafından
Bişey yapıcaklarını sanmıyorum 

Pis herif yaa 
(572 puan) tarafından
Bende sanmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nefret ediyorum bu hastanelerden. Kendini bilmez ukalalar. 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Uyarı alır en fazla 
0 oy
(683 puan) tarafından
Cimere bu kadar uzun yazamazsın bu bir ismi lazım bu iki ismini bulursan sadece azar yer bu da üç 
0 oy
(42 puan) tarafından
Buna benzer şey yaşadım doktor rontgen çektir dedi gittim adam dediki yarın gel resmen beni başından attı ama doktor başka yere yonlendirdi
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Sonra dövünce sen suçlu oluyorsum:)) şaka bir yana böyle tipler gerçekten insanı çok kışkırtıyor az bir laf söyleyince de sağlık çalışanı sıfatıyla güya üste çıkıp sanki sen saldırıyormuşsum gibi yapıyorlar, onların hakkı varsa hastaların da hakkı var, bişey yapılsa da yapılmasa da sen yine de heryere şikayet et rahatsız olsun en azından. 
(572 puan) tarafından
Esime dedim oda senin gibi dovunce dovdu oluyo oluyo esim gitcekti hastaneye zor tuttum tokatliycam onu diyo istedim tokatlamasini ama adamdan sayıp esime ceza verirler
(1,862 puan) tarafından
Aynen canım malesef çözüm olmuyor her türlü seni suçlu çıkartırlar zaten kuzu kuzu dediklerini yapıcan öyle istiyorlar,

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 288 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zeynnpp (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.
13 Aralık 2022 Aile kategorisinde Biriiste (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 389 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubaka (177 puan) tarafından soruldu

405,836 soru

12,162,666 cevap

36,609 kullanıcı

...