0 oy
549 göst.
Aile kategorisinde tarafından
misafir tarafından yeniden kategorilendirildi

image

İnce cizgiyi goren varmi? 

image

image

image

i

10 Cevaplar

0 oy
(1,371 puan) tarafından
Çok cok silik sekilde gozukuyor ya bilemedm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok silik var gibi canım hakkında hayırlısı olsun kan ver birde istersen
tarafından
İnsallah hayirlisi hepimiz icin gidicem 19 adet gunum
tarafından
Bende 9 gün geciktim negatif çıktı canım kan da ve idrarda günün geçsin ver daha net olur belki
tarafından
İnşallah canm dua benimle olsun
tarafından
Dualarım seninle canım rabbim gönlüne göre herşeyin hayırlısını versin inşallah ❤️
tarafından
İnşallah canm
0 oy
(505 puan) tarafından
Cok hafif bi cizgi gordum baya baktim umitlendirmemek icin cuma gunu erken ilk idrarla tekrar sabah bi test yap eger daha belrginse kab testi var canim hadi insallah sende anne olursun hayirlisiyla 
(505 puan) tarafından
Sana bsey diyim mi bekle ve bu hamilelik olayini aklindan cikarmaya çalış git uyu kitap oku muzik dinle biseylerle ugras ki kafan dağılsın ne kadar dusunursen insan uzuluyo yokmus gbi davran ve cuma cumartesi idrar testi yap hayırlı haberlerle gel.git puzzle felan al ne bikim kafani mesgul et cok daha iyi olacaksin
tarafından
Canm sen ne kadar iyisin öyle yapicam ınwallah rabbim Anne ol. Ayı maşın edər salikli sonuc nə olursa olsun ozelden msj ticam saunada inşallah hayirli haberler olar dua edin bana
(505 puan) tarafından
Kiz sen diger taraftaki tatli bayan değil misn  simdi gordum ☺☺ tesekkur ederimm gusel sozlerin icin
tarafından
Dua et bana cnm  her duada bi hayir var
(505 puan) tarafından
Ederim canım inşallah bakalım
0 oy
(19,335 puan) tarafından
Ben göremedim cnm 
0 oy
(14,081 puan) tarafından

Herkes görmüş ama bi ben göremedim kör oldum galiba silik çizgi göremedim hani hayalet çizgi desen onu bile göremedim :D

tarafından
Olsun canim gorup gecmedigin icin teekkurler
0 oy
tarafından
Şaş oldum görebilmek için sonuncuda görebildim çok hafif bir cizgi Rabbim gönlüne göre versin 
tarafından
Amin canm
0 oy
tarafından
Benim yaptığım ilk test de böyleydi  ben uzun süre bekleyince inananamamıştım iki gün sonra tekrar yaptığımda  daha kötüydü. Evet bir şeyler var ama çok yeni
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Yok canım silik çizgi de yok
0 oy
tarafından
Görmedim mm ben 
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Ben görüyorum. Erken gebelik testi al hemen daha çok yeni
tarafından
Yeni olunca boyle cika biliyorum canm?
(1,253 puan) tarafından
Cok yeniyse bu testlerde böyle çıkıyor. Bendede aynisi oldu bu testte. Gittim erken gebelik testi aldim cok net bir sekilde çıktı cizgi. Bu testler 4 6 haftadan sonra net sonuç veriyor mesela benimki 2 haftalikti erken gebelik testinde çıktı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 343 göst.
0 oy
30 cevap 1,201 göst.
10 Aralık 2021 Aile kategorisinde Merve_83 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 697 göst.
15 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,354 soru

12,184,394 cevap

36,688 kullanıcı