0 oy
361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (447 puan) tarafından
Ne yastık kılıfıtmiş dünden beri başımın etini yedi çıldırcam.... Eşim bile kızdı bunun yüzünden verme diye kayıncalidrm de tutturdu yastık kılıfı nerede ne bileyim 

5 Cevaplar

0 oy
(2,328 puan) tarafından
Ne yastığı ya napcakmis kilifi
(447 puan) tarafından
Takacam dedi. Anne dedim kullanışlı degil o yuzden kullanmıyorum oda ben kullanıcam getir takıcam dedi kaldırdım evi yıkıp küçücük yastık kılıfını nereden bulcam yahu diyorum anlamıyor
(2,328 puan) tarafından
Bırak Allah aşkına alırım ben sana de geç ya manyak mi bu kari
(447 puan) tarafından
Yaa azıcık üstünde kanevşce vardı ve aşırı degerli ve takıntılı evde biliyorum atacak halim yok ki nereye koydum Allah bilir
(2,328 puan) tarafından
Bilmiyom nerde de bulursam veririm de amamnn uğraşılır mi onla nie verdi o zmn bu kadr kiymetliyse tobe tarabbim
(447 puan) tarafından
Gecen yılda verdi battaniye gormek istedi üstüme orttugum battaniye dedim yok bu degil diuo anne başka yok dedim sonradan aklına gelmiş bu oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ebenin şeyinde diyeydin
(447 puan) tarafından
Eşim kızdı verme dedi bana sorsun dedi
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Git al başka bir tane de konuşmasın. Ne dengesiz insanlar var ya
(447 puan) tarafından
Ya oyle degil bissürü var istedini al kullan diyorum tutturdu o diye gecen yılda aynısı battaniye yaptı dedim bundan başkası yok illa bu drgıl benım verdim dşyo sonradan o bahsettin hedi etmiş bunu vermiş hatırladı ama oturdum ağladım
(2,333 puan) tarafından
Verdiklerini sen evlenince geri almak için mi vermiş. Ne kadar ayıp ya bide verdiği ne gayet iyi hatırlıyor o zaman
(447 puan) tarafından
Hatırlıyor canım ileride eltşmi bu konuda uyarıcam
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Böyle manyak kaynanalar var yapacak bişi yok

Ona neki üstüne örteceğin battaniyeden,kullanacağin yastıktan 

Her boka karıştıkları için adları Kaynana bence

Ama anneler öylemi
(313 puan) tarafından
Aynen sonra kaynana düşmanı diyorlar ama beğenmeyip kullanmasam bile söylerim anneme götürür ya da birine veririz hiçte laf etmez ama herkes öyle değil işte
(447 puan) tarafından
Annem yok bilmiyorum anneler oyşrmş ama dün oturdum ağladım sa lak sa lak tutturdu ben onunla uyuyacam eşim kızdı aradım için çünkü o verme dedi istesin bulamadım de geç dedi ama o kadar bunaldım ki ama herkese de şey der benım için onemli olan dini yaşaması elhamdülillah o konuda elimden geleni yapıyorum ama habşre bişeu çıkarıyor
(313 puan) tarafından
Canım ya sıkma canını bunlar da sınav geri kafalılar kendi aldı heralde onu illa kullanılacak görecek inşallah mesafe koyabilecek seviyedesinizdir eşin kendisi söylesin böyle şeylerde madem anlıyor seni Allahım rahatlığa çıkarır inşallah ❤
(447 puan) tarafından
İnan eşim soylese de farketmiyo ama çok yorudum
0 oy
tarafından
O kadar kullanmak istiyor da getirsin yenisini alsın da kullansın madem
(447 puan) tarafından
Ya işte derdi attım mı atmadım mı diye ama niye atım çıkar Bi yerden bide evimde dolap çok az oyle olunca konuşacak yer de yok

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 404 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,198 göst.
0 oy
3 cevap 249 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karakiz1515 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu

414,135 soru

12,463,781 cevap

46,825 kullanıcı

Kategoriler

...