Haksızsam veya gerçekten kırılmadıysam ben yanaşırım uzatmayı sevmem küsmem hem sadece bizim gönlümüzün alınmasına ihtiyacımız yok onlar da bekliyor uzamasın diye ortada buluşmak en güzeli
Benimki trip atar valla konuşmaz
Gece tartışma olursa sessizce gider uyur
Zabaha hic bisey olmamış gibi davranırız ama eğer ağır bir tartışma ise karşılıklı küseriz
Aynı evin içinde küs kalınmıyor anam :))
Önce cok fena trip atar sonra ben dik dik bakarim odadan çıkarım paşa paşa pesimden gelir şaka falan yapar ortami düzeltir
Eger evde yokken bi konu için tartistiysak eve geldikten sonra sanki o tartışan biz değilmişiz gibi olur yani eşim küslük nedir bilmez aşırı sabırlıdır karşılık vermez tepki göstermez trip atmak nedir onu bile bilmez bunları yaparsam ben yaparım ama ben bise derken onun tepkisiz kalmasi sinirlerimi bozuyo ama cok şükür bizim kavgamız gürültümüz en fazla 5 dk ben bıd bıd konuşurum karşılık vermez vermediği için benimde uzatacak halim kalmiyo cevap verse belki uzar gider ama tepkisiz
Ben haklı olduğumda o gelir o hakkı olduğunda ben giderim konusmaya böylece problem kalkmış oluyo
Küsemiyoruz kii :D küssem ya gelir güldürür yada gönlümü almak için uğraşır☺️
Şöyle uzun uzun bakışir hemen sariliriz haklı haksız aramaksizin birbirimizden özür diler keyfini süreriz ben tribi bana birşeyleri yasak koyuncu yapıyorum
405,912 soru
12,166,181 cevap
36,624 kullanıcı