0 oy
612 göst.
Aile kategorisinde (18,909 puan) tarafından
Eşinizle küstügünuzde o da trip atar mı? Ya da gönlünüzü mu almaya çalışır. Bizimki çoğu zaman hiçbir şey yokmuş gibi normal davranır. Ben sürdürürsem eğer o da tribe girer. Hiç gönlümü almaya çalışmaz. En sonunda ben dayanamam . Zorla konuşurum problemi çözmeye çalışırım. 

24 Cevaplar

+1 oy
(2,174 puan) tarafından
Genelde o gelir yanıma haksız bile olsam o yanaşır hep. Evlendiğimizden beridir ya 2 yada 3 defa ben adım atmışımdir onda da ben haksızlık yaptığım için:) genelde ben tripliyim o biraz daha yumuşak kibar yaklaşır ben daha çok cazgırlik ederim :D
(18,909 puan) tarafından
Genelde de bizde ben haklı oluyorum bana göre yani:) ona göre de o hakli
-Reklam-
+1 oy
(1,272 puan) tarafından
Benimki tartışınca küsünce hep uyur.  Bi yerlerde sızar kalır. İlk evlendiğimiz zamanlar beni kaile almıyor gibi gelirdi bu durum bana ama baktım iş yerindede ciddi Bi durum olsa yada başkasıylada ciddi sorunu olsa hep uyuyor :D çok sinir bozucu gırtlaklayasım geliyor resmen :)) 
(18,909 puan) tarafından
Heh bu bizimki işte :))))
(1,272 puan) tarafından
:) insanın öldüresi geliyor ya.  Çok kötü Bi durum
+1 oy
(771 puan) tarafından
ilk adımı ben hiç atmadım simdiye kadar,atmamda.Hep o yanaşıyor yoksa ben umursamam
+1 oy
(313 puan) tarafından

Haksızsam veya gerçekten kırılmadıysam ben yanaşırım uzatmayı sevmem küsmem hem sadece bizim gönlümüzün alınmasına ihtiyacımız yok onlar da bekliyor uzamasın diye ortada buluşmak en güzeli :)

+1 oy
tarafından

Benimki trip atar valla konuşmaz :D

0 oy
(1,667 puan) tarafından
Hakli oldugumda melege dönusur adeta .ben haksizsam butun daglari o yaratmiscasina tribinide tavrinida yapar  ben gonlunu almam ama sessiz kalirim oda zaten dayanamaz normale dineriz bi kac gune 
(18,909 puan) tarafından
Bizim de bı kaç gün sürer en fazla. Ama benim sinir olduğum şey o hic konuşmaktan yana degil. Hep yok sayıyor. Bişey yokmuş gibi.  Ben de hiç dayanamam ortada bı problem varsa ille konuşulacak iyi ya da kötü sonuclanacak yani.
0 oy
(14,080 puan) tarafından

Gece tartışma olursa sessizce gider uyur :D

Zabaha hic bisey olmamış gibi davranırız ama eğer ağır bir tartışma ise karşılıklı küseriz 

Aynı evin içinde küs kalınmıyor anam :))

(18,909 puan) tarafından
Aynen mesela bu sefer ikimiz de haklıyız kendi açımızdan. O bana bı laf dedi ben koydum gittim. Ben gittim diye o da bana trip yapiyo. :))
0 oy
(7,664 puan) tarafından
Hemen sırnaşır sanki öyle olunca insanın kırgınlığı gidiyormuş gibi :) asla kusluge tahammülü yok kavgani edeceksen edersin sonra da hiç bir şey olmamış gibi gel birlikte şunu yapalım gel suraya gidelim gel sana şunu yedireyim hey gidiii :) 
(18,909 puan) tarafından
Aslında bu da çok güzel bence:) Ama ben konuşmaktan yanayım. Konuşulup ortaya konsun herşey diye düşünüp deşerim hep konuyu.
0 oy
(6,438 puan) tarafından
O susar oturur 10 yıl konuşma konuşmaz **** oluyorum o huyuna
(18,909 puan) tarafından
Oyy gerçekten gıcık bı durum
0 oy
tarafından
Yemeğini düzenini bozmam çok ağır kussek bile. Ama gulemem yatarken kızımızı aramıza koyarım.  O yine dayanamaz 1 gün sonra gelir sarılır hiç beklemedigim bı anda. Sonra otururuz konuşuruz sakince öyle öyle hallolur
(18,909 puan) tarafından
Ben de düzeni bozmam hiç ama kendi bozar. Kustugumuzde ille gider arkadaşlarıyla buluşur
tarafından
Öyle olsaydı bende bozardim açıkçası. Eşim en kötü günde bile benden ayrı uyumadı aykırı bişey yapmadı. Nispet yapsaydı bende yapardım ama tabi işler çok daha kötü olabilirdi. Biri ateşken biri su olmalı kavgalarda ben buna inanıyorum. Ama nereye kadar dayanılır onu da bilmiyorum
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Önce cok fena trip atar sonra ben dik dik bakarim odadan çıkarım paşa paşa pesimden gelir şaka falan yapar ortami düzeltir 

(18,909 puan) tarafından
Bu çok iyi işte. Ben de böyle olsun isterdim. Ama bizimki devirir totosunu döner yatar koltukta. Hiç bişey yokmuş gibi davranır.
0 oy
(9,625 puan) tarafından

Eger evde yokken bi konu için tartistiysak eve geldikten sonra sanki o tartışan biz değilmişiz gibi olur yani eşim küslük nedir bilmez aşırı sabırlıdır karşılık vermez tepki göstermez trip atmak nedir onu bile bilmez bunları yaparsam ben yaparım ama ben bise derken onun tepkisiz kalmasi sinirlerimi bozuyo ama cok şükür bizim kavgamız gürültümüz en fazla 5 dk ben bıd bıd konuşurum karşılık vermez vermediği için benimde uzatacak halim kalmiyo:D cevap verse belki uzar gider ama tepkisiz 

(18,909 puan) tarafından
Ben de önce trip atarım baktım hicbisey değişmiyo  konuşalım çözelim diye uğraşırım.ama bizimki sanki bişey olmamış gibi duvar olur.
(9,625 puan) tarafından
Bizimki de öyle iste öyle olunca sinirlerim bi ayrı bozuluyor,aslında iyi bise diğer türlü daha kötü olur ama tabi tartışılan konuya bağlı..eger ciddi konuda böyle tepkisiz kalıyosa çıldırıyorum istiyorum ki cevap versin ama yok
0 oy
tarafından
Trip atar tribün hastini atar ama bir sat:)
(18,909 puan) tarafından
Eheheh :)
0 oy
(2,313 puan) tarafından

Ben haklı olduğumda o gelir o hakkı olduğunda ben giderim konusmaya böylece problem kalkmış oluyo:D

(18,909 puan) tarafından
Bana göre genelde ben haklıyım :)
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Bayır çağır ama sürat asma der ben asarsam oda sürat aşar ben normale donene kadar 
(18,909 puan) tarafından
Bağırıp çağırma kısmı hariç benim düşüncem de böyle. Konuşulup halledilmeli herşey. Yoksa ben rahat edemiyorum
0 oy
tarafından

Küsemiyoruz kii :D küssem ya gelir güldürür yada gönlümü almak için uğraşır☺️

(18,909 puan) tarafından
En güzeli valla:) sizin adınıza sevindim
0 oy
(13,505 puan) tarafından
İkimiz de asla birbirimizle muhatap olmayız konuşmayız aynı odada bulunmayız
(18,909 puan) tarafından
Sonra nasıl barisiyonuz peki
(13,505 puan) tarafından
Hatasını anlayıp özür dilerse yoksa yüzüne bakmıyorum bı haftadır küsüz yemeği sadece oğlumla kendime göre yapıyorum
0 oy
(11,092 puan) tarafından
Senelerce konuşmasam konuşmaz cnm haksız veya haklı.olsa ikisinde de ben giderim 
(18,909 puan) tarafından
Oyy çok gıcık bir durum
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Gönlmü almaya çalışır çnkü her zamn haklıyımdr boş yre kızmam küsmem Bn. 
0 oy
tarafından

Şöyle uzun uzun bakışir hemen sariliriz   haklı haksız aramaksizin  birbirimizden özür diler keyfini süreriz  ben tribi bana birşeyleri yasak koyuncu yapıyorum   

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 367 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 190 göst.
16 Mart 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 485 göst.
29 Temmuz 2023 Aile kategorisinde A.l.p1453 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 359 göst.

405,912 soru

12,166,181 cevap

36,624 kullanıcı

...