0 oy
775 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
Artık kapalı olmak istemiyorum şal bagladigim zaman yüz şeklim kafam şeklim artık bana çirkin geliyor eşim ilede kıyafet yüzünden artık çok tartışıyoruz ne yapicam bilmiyorum şu an bana açıl dese acilirim sanki belkide kıyafet tartışmaları yüzünden böyle oldum ben ne yapmalıyım :(

29 Cevaplar

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Vallaha ben annem babam etraf eş hepsi birden. Bunne ya bu sıcakta kafamızda örtü olmasa olmaz. En azından baş örtsüü olmayaydı ne bileym. Artık ben de bıktm vallaha. Allahın zoruna gitmesn ama bir yandan 7 aylık hamileym. Normalde de nefes darlığım var. Kıbrısın yaz sıcağını sormayın gitsin. Mahfoluyorum vallaha
(54 puan) tarafından
Sözde Allah için kapanıyorsunuz ama Allaha isyan ediyorsunuz  eğer o örtüyü takiyorsan onu onurla gururla başında taşıyacaksın yoksa onu mecburi birşeymis gibi takmanın bir anlamı yok
-Reklam-
0 oy
tarafından

Şeytanın atına binip deh deme yanlışın var gerçi zaten böyle düşünüyorsan açık gez 

0 oy
tarafından
Başkaları için kapanıyorsan zaten kapanma canım 
0 oy
tarafından
Allah ile senin aranda canim biz ne desek bos acilmak istiyorsan acil tesettürde bir ibadettir allaha imanın göstergesidir ve her ibadeti şeytan insana yük ettiği gibi tesetturude yük eder zor gelir nefse şeytanın vesvesesinden kurtul tesettüru kendine yük etme yoldaş et 
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Kapanıp açılabilir insanlar yadırgamamak gerekir buda Bi sınav değil mi insanlar dinini zulm olarak görmesin içinden gelmiyorsa açıl dicem ama sen eleştirilere açık mısın eşin düşünmez mi ne oldu da böyle bir şey yapıyor bekar olsan bu kadar yadırgamaz insanlarda ama evlisin 
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Ben esim istedi diye kapndim düğün oldu birgün sonra kapandim ha eşim şimdi bana açıl dese kendi dusuncemle acilirim ama günah tan çok korkuyorum öbür tarafta nasıl hesap vericem diye onun için asla bu zamana kadar cesaret edemedim edebilecegimide düşünmüyorum
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Kapalı yada açık olmak kişinin kendi tercihi. Kimse için kapanmiyorsak kimse için açılmayız. Bu tamamen senin tercihin eşin de dahil herkes buna saygı duymak zorunda. Günahı da senin sevabı da senin
0 oy
tarafından
Allahi razi etmek varken kulu razi etmeye calisma bence istedigini giyin . Kayinvalidem tunigini daralt diyo dedim ben genis giyiniyorum .  Neden vucudum belli etsin ki . Kimseyi dinleme istedigini yap canim . Herkes kendine baksin . Acil diyemem senin ozgu kararin .  Nasil istiyosan oyle ört kendini sev . 
0 oy
tarafından
Sizin için gerçekten üzücü  rahat olmadığınız için kisitlayinca eline ne geçiyor ki 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,734 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 343 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 516 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 916 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

413,027 soru

12,434,803 cevap

45,781 kullanıcı