0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (845 puan) tarafından
Kızlar bir tane yavru kedim var 1 haftalık mamasını veriyorum çişini kakasını yaptırıyorum gazını da çıkarıyor gece besliyorum araştırdım da su ile ilgili hiçbir bilgi yok yazmıyor birde bir sorum daha olacak kakasını yaparken bu sabah birkaç damla kan gördüm biraz önce yine yaptırdım kan yoktu çok korkuyorum bişey olacak diye bileniniz yazabilir mi teşekkür ederim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

:D sanki bebeğini anlatır gibi yazmışsın ya gazını çıkardım mamasını yedirdim kakasında kan gördüm :D hiç bilgim yok kediden de aşırı korkarım 

(845 puan) tarafından
Ama o küçücük tatliş bişeyyy yorulmam kii ben asla
tarafından
Çocuğun yokmu kız senin. Ben kendime zor bakıyorum
(845 puan) tarafından
Birde 8 aylık bebeğim var niye bilmiyorum vall ben yetişiyorum temizliğe de kendime de kızıma da nohuta da NOHUT KEDİMİN ADI
tarafından
Bende yetisiyorum şükür büyüdü de ne bileyim ya korkuyorum zaten kediden ürperdim şuan :D Allah sana bağışlasın nohutu
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum o bebek değil o bir kedi :D
(845 puan) tarafından
Hayır oda bebek ha insan ha hayv an ne farkediyor
0 oy
tarafından
Süt degil su verebilirsin tabiiki de havalar sicak içsin yavrum
(845 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(465 puan) tarafından
Sen bana sor kedileri parazit olabailir ve su vermelisin hatta kediler icin biberonlar var yada siringa yoluyla verebilirsin mama veya suyu
(845 puan) tarafından
Evet şırınga ile besliyorum teşekkür ederim canım veririm artık suyunu
(465 puan) tarafından
Rica ederim ♥
0 oy
tarafından

Oyyy vicdanından kalbinden öpüyorum kocaman senin :D<3

(845 puan) tarafından
Yaaa teşekkür ediyorum canım benim❤️
0 oy
(14,064 puan) tarafından
Veteriner varsa bi götür muayene ettir 
0 oy
(775 puan) tarafından
Kedi sendemi 1 haftadır yoksa kedi mi 1haftalık onu anlamadım 
(845 puan) tarafından
Kedi 1 haftalık canım
(775 puan) tarafından
Anammm kolay gelsin diyeyim diğer yorumlarda okudum şirangayla besliyormuşsunuz bu iyi ama su konusunda hiç bi fikrim yok benim kedilerin bana geldiklerinde biri 2 aylık biri 1 yaşındaydı resim atarmısınız merak ettim
(845 puan) tarafından
Cevp yorumlarına fotoğraf atamıyoruz ama
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Kedi eğer bir haftalık ise gözleri açılmamıştır zaten. Kedi sütü ile beslemenizi tavsiye ederim. İnek sütü belli bir zamana kadar önerilmez ishal ve gençlik hastalığına yakalanmasın diye. Su içebilmesi için en az 3 haftalık olması gerek:)❤
(845 puan) tarafından
Evet canım gözleri henüz kapalı kedi sütü ile besliyorum zaten ilk bulduğumuz gün sadece inek sütünü su ile karıştırıp verdim ki onuda pek sevmedi içmedim sabah hemen gidip aldım süt tozunu ama kanı görünce kafamdan aşağı sıcak su döküldü çok korktum umarım bişey olmaz
(1,054 puan) tarafından
Parazit olabilir yada üşütmüştür canım endişelenme takipte kal yarında olursa mutlaka veterinere götürün

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 521 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
5 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 534 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde yenibiben00 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.