Allah kismet ederse ennn fazla 3 düşünüyorum canim 2 de olabilir 1.ye hamileyim
Valla 2 yasinda kizim var bide yeni oldu 21 gunluk kizim var. Maddi yonden yeteriz heralde ama psikolojik olarak sanmiyorum bugun onlar bi yanimda agladi ben oturdum bi yanda agladim
Şu an lohusalık sendromu yaşıyorum, hormonlarım tavan hiç iyi değilim. 29 günlük kızım var ilk çocuğum ve 2. çocuğu düşünmüyorum bile
Bir tane var şu an yeni doğum yaptım doğum yapmadan önce 2 düşünüyordum normal doğum dan sonra 1 çocuk çok iyidir modunda geziyorum eşim iki istiyor kısmet
eşim 8 tane istiyor ama ben de 5 tane olsun istiyorum insanın kardeşinden başka kimsesi olmuyor yanında ilerde birbirlerine destek olsunlar istiyorum rabbim izin verirse 5 tane olsun istiyorum kuzum
BENCE BİRİSİNİ DOĞURDUKDAN SONRA PEK CESARET KALMIYOR BENİM OĞLUM ŞİMDİ 4 YAŞINDA 2 İNCİSİNİ İSTEMİYORDUM ANCAK SONRADAN BİR KARDEŞİ DAHA OLSUN YANLIZ BÜYÜMESİN DİYEREKDEN 2 İNCİ BEBEĞİ DÜŞÜNDÜM OLDU ÇOK ŞÜKÜR ERKEK OLACAK ALLAH İZİN VERİRSE SAĞLIKLI OLSUNDA BAŞKA ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUM HEM MADDİ EN ÇOKDA MANEVİ YÖNDEN EŞİM 3 DEMİŞDİ ANCAK BEN BUNA ŞİDDETLE KARŞI ÇIKDIM ÇÜNKÜ ÇOK ZOR VEDE ÇOK AĞIR BİR SORUMLULUK DOĞMASINIDA GEÇDİM MADDİYAT KISITLI OLUNCA BAZI ŞEYLERDE OLMUYOR RABBİM İSTEYENLERE VERSİN İNŞALLAH
Çocuk doğduktan sonra vazgecersin
Bende bi tane istiyroum eşim 4 napacan bilmiyorum:)
Dogur da bu son dersin bn iki tane Allah izin ederse çocuk büyütmek zormuş gerçekten bir yandan da çok eğlenceli .
1,490,905 soru
24,365,163 cevap
347,478 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın