0 oy
389 göst.
Aile kategorisinde (495 puan) tarafından

Bugun hic durmadim pogaca borek baklava sarma yemek derken ev temizligi hic durmadim yarin icin bu yemek eltim gilde bizle kesecek ama eltim hic aramadi yemegi sunu boluslim sole yapalim vs diye bende yarin zorlanmayim heryere kosmm diye bugunden ayarladim herseyimi 7 gibide cocuk sesleri duyunca yavrum durmadi disri cikardim esim aradi abimle esi konusuyordu bize gelecekler heralde ara diye bende benimmj aramam lazim bana geleceklerse musyitmisin gelecez diye aranir dedim kizdi nolacakda vs diye sonra aradim tekrr esimi noldu geliyorlarmi yemek yapayimmi diye bilmmem aramadinmi ara dedi aradim bakmadi ezan okundu biz iceri girerken eltim aradi beni aramissin diye belli etmedim haberim yokmus gibi konustum gelin burda yatalim fln dedim yok sabah geliriz dedi canim sikildi carsiya cikacam ordan dukkana ugrucam baklim o zmn haberlesiriz dedi kapatti yarin icin yine bisi demedi esimede demistim eksikler var unutmayalim diye 2 gundur evde yemek yemiyor bide bende geliyonmu hemen yemek yicenmi dedim hazirmu dedi mantar yapacam cabuk olur yiceksek yapacaktim dedim cik disari markete gidecez diye kizdi marketin onune vardik saat kac yemek neden hazirlamiyon fln dedi bende durmadim hic yarina hazirlik yaptim 2gundurde gelmeyince bilmeyince gelip gelmeyecgini o yuzden yapmadim bide cabuk yapildigi icin onada guvendim dedim sanki nolmus dedim acelesi varmis gibi bi yere yetisecek gibi hadi hadi dedi bende bole davranacaksan niye getrdin madem beni dedim cocugu aldi git eve hadi dedi gitmedim girdim markete uzatmamak icin eve geldik cocuk 3 gundur gormeyince haliyle birakmiyor bende dedimki aksam oldu artik sebeslemistir gitme gelm yemegimizi fln yiyelim dedim neyi hazmedemiyon oraya gidiyom diye diyo ne alala dedim bide eltim diyor ki belki abim alir bizi esim ole dedi diyor hanim carsiya cikacak diye esim alacakmis dha nerler ayrica bana davranma sekline bak eltimi almaya gidecekmis nabacagimi sastim yeminlen

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinin anlayissizligi
(495 puan) tarafından
Demi cok anlayissiz
-Reklam-
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Eşine çok yüz vermişsin eziyo seni gibi bir imaj aldım kusura bakma ama elalem için gelecek mi diye yalvarma yani ne paralıyosun kendini kadın sana gelmeye ayağına çağırıyo gelir alırsanız gelirim diyor eşin iyi şımartmış bi de sana yükleniyor uzatmayım derken sen kendini ne hale sokmuşsun 
(495 puan) tarafından
Cok haklisin canim solensem beni haksiz bulacak her zmn ki gibi o kadar yuz verdiki abisine yengesine ailesinebir gun ole bi sey yapacaklar ki anlayacak esim ama is isten gececek bana bole yaparak beni kirarak

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 127 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aydan12345 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 668 göst.
3 Aralık 2023 Aile kategorisinde Anne1 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 319 göst.
21 Ekim 2023 Aile kategorisinde Havin06 (2,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 286 göst.