0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Kizlar doktor antibiyotik yazdı ikinci gündeyiz ama kızımın atesi fitil ve suruba rağmen düşmüyor hep 38bandinda.tektar doktora gitmelimiyim cok korkuyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(434 puan) tarafından
Suan benim kuzum da oyle antıbotık kullanıyoduk cok sukur bı hafta once serum yedı daha ateslenmefı ama bu aksam tekrar ateslendı 
-Reklam-
0 oy
(80 puan) tarafından
Ilık suyla banyo yaptırın ben ateşi düşmeyince öyle yapıyorum 2 yaşına girecek artık bu ay her zaman faydası oldu. Geçmiş olsun bu arada doktorada gidin tabi sadece ben nasıl yöntem kullandığımı söyledim inşallah sizde de faydası olur.
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Duşa sok canım duş sonrası hemen fitil at aradan bı saat sonra suurp ver bende o şekil yapıyorum canım 5gunde ancak geçmişti doktorun dediği şey bı haftayı geçerse ateş dusmesse tehlikeli dwdi
0 oy
(731 puan) tarafından
38 çok yüksek bir ateş değil ama daha fazla olursa düşüremezsen mutlaka git
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Antibiyotik üçüncü gün fayda eder denek yapma istersen götürüp de gün içinde yine kontrol et düzelecektir düzelmez ise götürürsün
0 oy
tarafından

Şimdi tam emin olmamakla birlikte söylüyorum birincisi çocuk ciddi anlamda enfeksiyon kapmış olabilir ikincisi hem fitil hem ilaçlara rağmen dusmuyorsa hastahaneye götürme de fayda var çünkü goturdugun zaman büyük ihtimalle ilaçlı serum takicaklar. Birde şuan aklıma geliyor belkide derecede bı problem var olabilir yani evde 2 bı derecen varsa çift taraflı ateşini ölç ve havalarda sıcak zaten ılık suyla sürekli duş aldır yada banyoda falan suyun içinde oynasın inan ilaçtan daha etkili olur zaten havalar çok aşırı sıcak geberiyoruz sicaktan  bu mübarek günde sifasina kavuşur inşallah pıtırcık :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
24 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayat nesemm (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 524 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Songülhira (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
28 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Summm (165 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,433 soru

24,385,964 cevap

349,008 kullanıcı

...