0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,325 puan) tarafından
Bebek hasta acile gidiyoruz yaşlısı genci bebegi çocuğuna hepsine bakan doktor ayni ve soruyor sadece neyi var ilacı yazıp gönderiyor bu kadar ucuz olmamalı insan sağlığı yazık günah çocuklar içinde ayrı acil doktor olmalı sizin düşünceniz nedir böyle bi durumda 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yoo bizim bura öyle degil valla bebekden başka kimse yok anneden başka kimseyi de almıyorlar
(3,325 puan) tarafından
Ay bi acile gittim doktor bakmadi bile bu acildeki doktorlar ne doktoru oluyor ki
(185 puan) tarafından
Pratisyen doktor oluyirlar yani uzman değiller..  eğitim araştırmada hastaneleri birde fakülte hastanelerinde çocuk acil olur özellikle fakülte hastanelerinde asistan çocuk doktorları oluyor en iyisi orası.. sikayetlerinizi alıp hocasına danışıyor ona göre tedavi yada ilaç yazıp gönderiyorlar..
tarafından
Acil tıp uzmanları da oluyor devlet acilde  tabi büyük olanlarda
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Evet bende ayni fikirdeyim dogru düzgün bakmiyor lar bile ezbere ilac yazip gönderiyor 

(3,325 puan) tarafından
Aynen ya bi ciğerlerini dinle bi bogazina bak bebek bu yani
0 oy
(128 puan) tarafından
Malesef oyle canım  cocuk hastanesini yada tip fakültelerini tercih et
0 oy
(10,693 puan) tarafından
Yani çoğu hastanede ayrı yetişkin acil ve çocuk acil git gittiğimiz de çocuk acil olan hastaneye gidiyoruz
0 oy
tarafından
Bütün hastanelerde bencede çocuk acil olmalı.
0 oy
(2,111 puan) tarafından

Malesef bulunduğum yerde de böyle :(çocuğ için çok üzülüyorum 

0 oy
(1,634 puan) tarafından
Keşke olsaydı
0 oy
(811 puan) tarafından
Niğde de var çocuk acil ve hep açık oğlum geçen yıl hafta sonuydu ateşlendi bı gittik çok ilgilendi en az 2 saat orda ilaç verdi ve gozetldi gülüp oynamqya başlayınca tekrar kontrol etti ve gönderdi kendi doktoru özelde hep özele götürdüm ama bu devlette ki doktor çok iyiydi keskw tüm doktorlar o adam gibi olsa ayrıca çocuk doktorları da çok güleç şaşırmıştım kapıdan girdik oğluma hoşgeldin aşkım paşam aglatmadi hiç devlette bu kdr ilgi beklemiyordum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 172 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Miran (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 88 göst.
20 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.

Kategoriler

1,447,536 soru

23,777,821 cevap

316,259 kullanıcı

...