0 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar ben kaçarak evlendim babam benimle kus konuşmuyor ama her bayramda arardım sesimi duyar ben olduğumu anladığında kapattırdı bugün gene aradım açtı önce kimsin dedi benim diyince bu sefer kapatmadı konuştu kızım ben iyim dedi bu seferde kelimeler boğazıma düğümlendi ne diyecegimi bilemedim tamam baba dedim kapattım çünkü 5 seneden sonra İlk kez konuştu benimle artık ne diyeceğimi bilemedim bu arada o başka memleket te ben baska memleket yim yarın acaba tekrar arasam mı yoksa ararami istemiyor mu inanın kafamda Bir sürü sorun var

28 Cevaplar

0 oy
(1,151 puan) tarafından
Kız git bence babana elini öp yine demiş ki kızım ben iyiyim. Benmki olsa teyhoooo
-Reklam-
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Kesinlikle ara o hatayi bende yaptim barisinca dugune  cagrilmayi bekledim dedi babam 
0 oy
tarafından
Hala arasammi diyor kapısına gideceksin kovarsada  kovsun telefonla iş olmaz
0 oy
tarafından
Ay ne güzel bak konuşmuş hemen yarın ara konuş gidebilirsen git hatta 
0 oy
(54,529 puan) tarafından
eger firsatin varsa esinde izin verirse yarın kalk git elini öp
0 oy
tarafından
Benim de 2 buçuk sene oldu hala konuşmuyor 
0 oy
tarafından

Sanabsi diyimmi bazı sebeplerden babamla konuşmuyordm 17 yıldır sesini duymamıştım. Geçen bayram aradım. Bu yarın da yanına gidicem. Kısmeti sana umarım inşallah. O kadar hasretmisim ki baba demeye. Bende konuşmamistim. Smdi hergun görüntülü arıyor. Mutlaka ara mutalaka konuş. O bir adım atmış devamını getirmek sana duser <3 hadi hayırlısı :kissing:

0 oy
tarafından
Yani bir erkek için ailenizi karşınıza almaniza değer mi aile herzaman üstün tutulmalı ne olursa olsun 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,181 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 545 göst.
29 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,394 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,530 soru

24,446,755 cevap

353,695 kullanıcı

...