0 oy
670 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar ben kaçarak evlendim babam benimle kus konuşmuyor ama her bayramda arardım sesimi duyar ben olduğumu anladığında kapattırdı bugün gene aradım açtı önce kimsin dedi benim diyince bu sefer kapatmadı konuştu kızım ben iyim dedi bu seferde kelimeler boğazıma düğümlendi ne diyecegimi bilemedim tamam baba dedim kapattım çünkü 5 seneden sonra İlk kez konuştu benimle artık ne diyeceğimi bilemedim bu arada o başka memleket te ben baska memleket yim yarın acaba tekrar arasam mı yoksa ararami istemiyor mu inanın kafamda Bir sürü sorun var

28 Cevaplar

+5 oy
(16,090 puan) tarafından
Baban sana bir zeytindalı uzatmiş. Hic vakit kaybetmeden git elini öp. Bu işler sicaği sicağina olur. Araya zaman girdikce soğukluk artar. 
(78 puan) tarafından
Bayram dan SONRA gidecem canım inşallah dedim Bir ariyim tepkisini öğreneyim öyle işte kuzum
(16,090 puan) tarafından
7 sene küs kaldi babam bana. O kadar zorduki. 7 yılım boşa geçmiş gibi hissediyorum. Eline fırsat gecmişken degerlendir mutlaka.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yerinde olsam direkt giderdim 
(78 puan) tarafından
Bayram dan sonra gidecem inşaallah canım
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Yaa duygulandım cnm şu an çok acı :(( puf ne desem bilemedim gözlerim doldu 
(78 puan) tarafından
İnanın beni görsen elim ayağım titriyor iştahım kesiliyor aklımdan çıkmıyor
0 oy
tarafından
Bas git yanına bugün var yarın yoklar 
(78 puan) tarafından
Gidecem canım inşallah bayram dan sonra inşallah
tarafından
Ay hadi ya çok sevindim adina
0 oy
tarafından
Bende kaçarak evlendim ama 2 ay babam bensiz dayanabildi babam o kadar konuşmamazlık yapamaz
(78 puan) tarafından
Yaa ne güzel canım benim babam biraz inancı işte
0 oy
tarafından
Okurken gözlerim doldu bence yarın tekrar aramalısın 
(78 puan) tarafından
Canım her aradığımda o gün ben bende değilim kafam allak bullak oluyor ağlamak istiyorum agliyamiyirum yerimde duramıyorum Bir çeşit oluyorum
tarafından
Yakın şehirlerdeysen bence ya ara yada git fırsat bu fırsat hazır konuşmuş
0 oy
tarafından
Bence de gitme imkanın varsa koşarak git cnm 
(78 puan) tarafından
İnşaallah bayramda sonra eşim izin vermişler işten gideceğim canım
tarafından
Hayırlısı olur inşallah cnm çok iyi anlıyorum seni
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Gitme imkanin varsa bi gidip ellinden öperdim yerinde olsam gozden uzak olunca gonuldende uzak olunuyor baba yuregi kiz cocuklarina dayanamaz 
(78 puan) tarafından
Bayramda sonra eşim izin vermişler işten gideceğim canım inşallah öyle valla dile kolay 5 sene biti 6 dolduruyoruz
(1,664 puan) tarafından
İns bekledigin tepkiyi alirsin canim ılımli olur baban sana karsi
0 oy
tarafından
İmkanın varsa direk git bence ölümlü dünya anne baba bu dünyada tekrar bulunmuyor
0 oy
tarafından

Ay niye beni çok kötü yaptı babanın kızım ben iyiyim diyisi:'(

0 oy
(468 puan) tarafından
Seni çok iyi anlarım cnm bende kaçarak evlendim ve 5 ay konuşmadı benimle babam ama sonra yüreği dayanamadı ve gelin el öpmeye dedi gittik şükür rabbime rabbim babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşlh
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Ölümlü dünya git yanına yarina ne olacak belli değil kuzum pişman olmamak daha iyi keşkeler kafanda dönmesin 
0 oy
tarafından
Kiz ben bile okuyunca gözüm yas doldu sevindim adina  topla kendini bi daha ara konuş  Barisirsiniz inseallah cnm. Beıliki oda sena karsi incikligi gecmis barismak istiyor. 
0 oy
tarafından
Aramani istemaz olur mu hiç ara kuzum arada konuş bitsin küslük bayram hatirina 
tarafından
Okurken kendi babami özledim bile ben  mayis ayinda görüstük son defa.  Agustosun ikisi dogum günüm gelicek annemler. Ben gidemedim bayramda :(
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Çok  duygulandım  ya . Gidersen seni kabul eder mi acaba 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Yanına gitsen iyi olur
0 oy
(673 puan) tarafından
Arama bence imkanın varsa direk yanina git sarıl. İsterse kapıdan kovsun ama  git gör bence
0 oy
(143,394 puan) tarafından
Aramayi birak imkan varsa hemen git kapisina sabah cik yola
0 oy
(5,893 puan) tarafından
Soruyor mu tabikide hemen yarın ara
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ara ya saatlerce konuş sonra git doya doya sarıl anne baba kolay bulunmuyor 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 945 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 475 göst.
29 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,131 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,397 soru

23,649,776 cevap

308,391 kullanıcı

...