İki eltim var,
Ben en küçükleriyim
Büyük olan eltim kız istemeden tut şu ana kadar hep bir sıkıntısı var benle ilgili ama kavgalı değil laf sokmalı, ben öğretmenim ve gelinlerin içinde tek okuyan benim, bunu çekemiyor herkes öğretmen olur ne var diyor, ben Allah ın izniyle ilkokuldan beri yüzerim profesyonel değilim ama iyi yüzerim, yüzme konusu açılır ,bana sorar yüzebiliyor musun evet derim nasıl der, yüzüstü sırtüstü ve kurbağalama derim eee onu bende yapabilirim der, sanki biri sürekli ona diyor ki bu yeni gelin senden üstün sen onun kadar olamazsın bu da sürekli hayır ben iyiyim o kötü. Halbuki kimsenin birleyen dediği de yok ve kaynanam kayınbabam büyük eltim ne derse doğrudur tarzında onun sözünden çıkmazlar.
Ortanca yani küçük eltimi de iyi biliyordum nişanlandığımızdan beri iyide bana evlendik gelirdi giderdi , bir gün eşim annesinin telefonunda instaya bakmış ve son mesajlara girmiş büyük eltim küçük eltimle beraber bana atıyor , hadi büyük yüzüme karşı yapıyor da küçük yüzüme iyi arkamdan atıp tutuyor. Bir kütüm bu ikisine bir sene konuşmadım. Bir sene sonra küçük eltim geldi özür diledi. Kendi kendime dedim hayret bir sene sonra aklı başına gelmiş ama olay başkaymış, büyük eltiyle küsmüşler ondan gelmiş yanıma
Neyse şimdi ikisiyle de konuşuyorum, büyüğü ile merhaba merhaba , küçüğü ile biraz daha iyi yine gideriz oturup çay içer sohbet ederiz ama bana bir kere hata yapan bir daha hata yapar. Allah ın izniyle bunu unutmadan hareket etmeye çalışırım