Selamun aleyküm kızlar. Fake hesapla soruyorum yargılanmak istemiyorum. Kızlar ben 19 yaşında bir evlilik yaptım 1 yaşında kızım var. 5 ay evli kaldım ama adamda ki bitmek bilmeyen kadın merakı yüzünden ayrıldım. 2 senedir ayrıyım. Üç aylık çok güzel giden gayet saygılı sevgili yeni bir ilişkim var. Şimdi niye tekrar evlilik istedin diye linçleyenler olacaktır ama bende istedim ki kızım baba sevgisi görsün artık büyüyor anne baba kavramını tanıyor herkes babasına baba derken o çocuk izliyor bu benim içimi parçalıyor. Babasını sorarsanız orasına burasına dövme yaptırıp gezen karı kız peşinde olan ayda bir aklına gelirse kızını görmeye gelen ama geldiğinde de kızıyla zerre ilgilenmeyen saçını bozdu diye çocuğuma bağırıp pislik diyen bir baba. Bu yeni ilişkim var dediğim adamın da bir kızı var ve gerçekten benim kızımı benden çok düşünüyor. Ama ailemi bir türlü bu duruma ikna edemiyorum biriyle görüşüyorum diye bana demediğini bırakmadı annem. edebim, namusum, anneliğim herşeyime laf etti. Çocuğu tuttu 9 saatlik mesafeden gel tanışalım diye çağırdı gelince dalga geçer gibi vazgeçtim dedi. Yine saygısını bozmadı anneme karşı ama artık onunda sabrı taştı. Bana diyor ki gel gidelim ailen yola gelmez ben seni de kızını da ömür boyu başıma taç ederim. Ama ne olursa olsun kaçma fikri beni korkutuyor geride bıraktıklarım ne olur diyorum.
Biraz uzun oldu hakkınızı helâl edin ama nolur bana da yol gösterin ailemin yanında kalıp bu hakaretleri dinlemeye devam mı edeyim bu çocukla gideyim mi ?