0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ailemin yanına bayram için geldim 1 ay kadar kalcam. Bu sabah kahvaltı hazırladk tam oturcaz 5 aylık kızım var uykusu geldi uyutmaya gittim. Baktım hepsi kahvaltı yapmış pek bişi kalmamiş şakasına dedim ki aa bana hiç bir şey bırakmamışlar az bi tabak ayırsaydınız ddim. Kiz kardeşim de ben sana yeniden patates kızartaym dedi. Babam da yok yok yapma bunlar yeter bunları yesin çok yemesin dedi. Sofrada da pek bişi kalmamış. Kardesim gitti mutfaga hazırlamaya bnde ekmeğe tereyag sürüp yiyeyim dedim az babamda sen ne kadar çok yağ yiyon dokunur fln dedi. Bnm de gücüme gitti dedikleri. Boğazima dizildi bi bardak çayi zor içtm.  Ben mi abarttım bilmiyorum ama esyalarımı toplayıp gidesim geldi cok ağladım eşimi arayıp gel bizi al dememek için cok tutuyorum kendimi

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normalde kahvaltıya beklenir cnmm..ki misafir olarak gitmişsin sen oraya..her zaman gitığın bir yer değil .cok ayip etmişler .hemen gitme bayram.ustu tatsızlık çıkmasın baba soncta ama baktın bir.iki bisiy daha oldu rahatsız hissettin gidersin..eşine söyleme.boyle şeyleri bence senin baban ama.o.kinlenebilir.
tarafından
Bizimkiler beklemez böyle şeylerde ymek için yerler hmn. Aynen eşime de söylemek istemedim bunu kinlenir diye. Kimseye de belli etmedim gittim gizlice ağladim
(280 puan) tarafından
Keski anneler babalar heo evlatlarini kucuk gorseler
tarafından
Keşke keskkee evlendik diye hmn el muamelesi yapıyor
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından
Beklememelerine alinmazdim.cunku cocuk bazen hemen uhumuyor falan.ama yapma kalani yesin cok yiyosun vs bunlar cok ayip.bir kere evden cikinca yabanciliyorlar galiba.
tarafından
Ben  siz yeyin dedim zaten. Ama az bi tabak ayırılar diye düşündü.m.Aynen hmn el muamelesi yapıyorlar evlenince . Bide öyle cok yiyen insan da değilim. Bebeğim var sonucta beslenmem gerek
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bazı anne babalar çocukları evlenene kadar annn babası olarak görüyor kendini galiba .ama anne babalık ölene kadar dır 
tarafından
Cok güzel söyledin ben Allah izin verirse ölene dek öyle olacagim
0 oy
tarafından
Ay benim babam da yediğine çok laflanir ") gerçi o her şeye laflanir tatlı çok yerim ona kızar ekmek yerim ona kızar senin iyiliğin için diyorum kızım canına yazık der ben alınmayı bıraktım artık o benim biricik babam sende kalbini karartma bos ver baban o senin belki baska şeye kafayı taktı sana laflandi he de geç yemek buldun ye dayak buldun kaç deyişler ")
tarafından
Kırk yılda bir gelmişim şaka bile olsa denmemeli yemek bu sonuçta ki öyle çok yiyen insan da değilim
0 oy
tarafından
Bence fazla durma evine git bacim
tarafından
Böyle yapmaya devam ederse giderim zaten :(
tarafından
Bencede git evine ınsanın evi yok aslında
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıorm ben memlekete gidnce 3 ay kalmk zorndaym eşimin işi gereği bu yüzden gtmiorm 2 yıldr doğumumu bile tek yaptm gitmemk için
tarafından
Yaa üzüldüm canım cok :(
(3,505 puan) tarafından
Anne baba özlüosn ama onlar çabuk sıkılıo yaptığın herşy batıo annem gezmye çikar babam gelir kardeşm gelir işten yemeğdr bulşğıdr temzlğdr çocklarıma bakamyrm iş yapılmasn hemen söylenir yok yok evimde rahattm rabbim muhtaç etmesin kimsye
tarafından
Evet cok özlüyorum ayrı kalınca. Kac saatlik yoldan geldim bebekle tek başına bide. Ne kadar mutlu heyecanliydim.. Dediğin gibi sıkılıyo lar galiba.
0 oy
(1,570 puan) tarafından
 ne babalar var bende babamalra geldim dogum icin  3 ay kalacam agzimdan bisey ciksin da almak o icin siraya girmis vaziyetteler 
tarafından
Ne kadar şanslısın
(1,664 puan) tarafından
Ahahaha bu ne şimdi nispette gel kıııız nazar değerse görürsün zhrahmt
(1,570 puan) tarafından
Nispet degil baba olarak yapmasi gerkeni yapiyo
0 oy
tarafından
Beklememelerine alinmazdim cunku sofra bekletilmez ama senin de mazeretin var cocugunun uykusu gelmis ama bana ayirmalarini beklerim ya da kardesin patates kizartayim demis ne guzel. Ama baban buyuk ayip etmis dokunur falan gecsin o isleri
tarafından
Beklemeyin yiyin dedim zaten. Ama öyle demesi çok dokundu ne bileyim. Bu kız emziriyo beslensin demesini beklerdim ki çok boğazli biri de değilim
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Sakın eşine anlatma yarin öbür gün yüzüne vurur
(5,273 puan) tarafından
Anneme bagirdi haksizdi bnde annemi savundum
tarafından
Ee pişman oldu mu peki gitme fln demedi mi
(5,273 puan) tarafından
Yok birde haklı gibi tavır yapti...bnde bugun evime geldim
tarafından
İyi yapmısın insanın kendi evi gibisi yok
(5,273 puan) tarafından
Kesinlikle yokk
0 oy
(561 puan) tarafından
1 hafta , 10 gün dayanmaya calis baktn olmuyor esin gelsin alsn seni. Onlarda hyvan degilya anlarlar. Ayip yani esirgiyormus gibi o ne demek oyle
tarafından
Evet öyle yapcam. Aynn esirgiyo gibi yaptı
0 oy
tarafından
Üzülme kuzum bayram bitsin git evine kafan rahat olursun en azından Allah bilir neye sinirlendi de sana patladı bizimkiler de öyle hep sinirini benden çıkarır 
tarafından
Ne kadar hevesle gelmiştim halbuki :( söz konusu yemek olunca böyle yapılmamalı bence neye sinirlenmiş olursa olsun
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Ben olsam ben de alinirdim acik acik babana soyle derdini. İstemiyorsan giderim baba de içine atms
tarafından
Böyle yapmaya devam ederse giderim zaten
0 oy
(496 puan) tarafından
Yok ya bişey bahane eder giderdim heral de yada çaktırmadan eşime derdim bişey bahane et almaya geliyorum de falan ama eşine de anlatms yarın kötü olursunuz kafana kakar . Ben sıkıldım şmdi ben desem alınırlar ama sen söylersen bişy demezler falan yiyemem ben de olsam şahsen 
tarafından
Ya ben ne hevesle geldim buraya kaç saatlk yol bitmedi heycan yapa yapa geldim  babam ilk kez görecek torununu diye aylardır görüşmemiz gördüğüm muameleye bak :(
0 oy
(812 puan) tarafından

Aman ne aliniyon kız baba bu bbim babam geçen sever sena bıyıklarını ne zman Alcan kızım benle mi  yarışıyon demişti :D

0 oy
(50,771 puan) tarafından
simdi gecmez bir ay sana
tarafından
Geçmez inan ki. Çekinirim artk dolabı açmaya fln
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Valla bu konuda annem babam olsun yada kayınvalidem kayınpederim olsun hemen başlamadan sofrada olmayanın payını ayırırlar. Özellikle kayınvalidem yapar hatta bazen kızarım niye ayırıyorsun anne ben tekrar hazırlardım yeseydiniz keşke diye :) 
tarafından
Yani ayrılmalı en azından bizimkilerde o yok. Kardeşim düşünür gene saolsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 691 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
12 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 473 göst.
14 Ekim 2020 Aile kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu