Konu şu kızlar bır Pazar günü 18 yaşındaki kardeşim eşime mesaj atıyor ailem oğluma yazlık kıyafetler almışlar di demiski bizim aldiklarimizla hava atıyorsunuz diye olaylar falan işte Ondan sonra benim elektrikli Süpürgem bozuldu 1 aydır yok eşime bir hafta boyunca söyledim al al diye almadı neyse babam alldi arife günü aldı eşim diyor ben artık birşey istemiyorum ailenden diyor mesaj atmak da kardeşim haklıydı ameliyat olacak di eşim beni göndermedi gorumcemin oğlunun doğum günune gitmiştik foto görünce kardeşim mesaj yazmış yani napim şimdi ozaman kimseye muhtaç etmeden alacak yani bir hafta dil döktüm al diye onuda geçtim 30 milyar kredi çekti eşim sana Bir milyar harçlık verecem dedi vermedi ablası arada aldı parası yetmemiş ona 8 milyar vermiş bende bunu duydum sinirlendim yani ablası para istediginde ikiletmeden veriyor ben bir şey istedigim zaman kırk kere tekrarlamak gerekir o parayı vereceğine süpürge al yok uygun zamanı bekliyorum yani ablasinada para verirken uygun zamanımı bekledi yok anında verdi