0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (1,968 puan) tarafından

Kizlar hayirli aksamlar normalde hıc takıntılı bir insan değilim heleki olmuş bitmiş bir olayı hiç takmam olmuş bitmiş der geçerim ama 2 gündür neden bilmiyorum ama eski sevgilimi rüyamda görüyorum nezaman başımı koysam uyuya kalsam rüyamda hep ama hiç yani düşünmek faln alakası yok hiç aklımdan geçmiyor du birden iki gündür ruyalarimda hep benimle ilgilileniyor hatasını telafi etmeye çalışıyor konuşmaya çalışıyor hep olduğum yerlerde görüyorum acaba neden ki ya bugün kuzenime söyledim böyle böyle diyo cokmu dusunuyosun dedi sinir oldum ne diyosun sen delimisin dedim evli barkli insanım ne isim olur ben kocama bakarım karnimdaki evladima bakarım hiç umrumda bile deyil düşünmeyi bırak aklımın ucundan bile geçmiyor dedim sinirimi bozdu ya:getlost:

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Hamilesin farklı rüyalar görmen çok normal. Ben de çok sapık rüyalar korkunç rüyalar görürüm hep gebeliğimde 
(1,968 puan) tarafından
Doğrudur canm sende öyle rüyalar için yatağa girdiğin zaman bol bol zikir çek dua oku
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 761 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 98 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,541 göst.
22 Eylül 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde nihanimmm (7,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.

Kategoriler

1,439,372 soru

23,664,255 cevap

309,152 kullanıcı

...