0 oy
616 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından

Merhaba hanımlar Şimdi biz anneyiz bizim çocuklarımız var anneler için çocuklar ihtiyaçları en başta gelmeli ben öyle düşünüyorum benim çocuğum mutluysa Ben mutlu bir anneyimdir Gel gelelim soruya yaz geldiği için çocuklar evde sıkılıyor Ben çocuklarıma havuza almak istiyorum Eşim gerek yok patlar para boşuna gider yani benim eşim böyle hiç çocukların dilinden anlamaz ama manevi olarak hiç böyle babalık yapmaz Ben de çocuklarını havuz almak istiyorum onların mutluluğu bana yetiyor Ben de sipariş verdim şu şekilde söyleyeyim paranın cebinde kalmasını daha iyi yoksa cebinize paranız  varken çocuklarınıza oyuncak minik süprizler yapmak ihtiyacı olan şeyi çocuklarınızın mutlu olunca o gözlerindeki mutluluğu görmek ve sizi mutlu ediyor Daha ablam gerek yok alma oyuncak alma falan diyor Ya da işte gereksiz falan diyorlar ama altına al cart curt benim için çocuklarım altın dan değerli abla dedim güldü elimden geldiğince cocuklarımın içinde bir sey ukte bırakmak istemiyorum küçükken annemden bebek istemiştim günlerce ağlamıştım almamıştı belki de çocuklarımın bu sebepten dolayı kıramıyorum 

image

24 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından

Daha uygunlarida vardır. 

Bence alın cocuklar birdaha çocuk olmayacak . Anıları hatiralari olsun.   

Birde suna kızıyorum erkeklerde ,sigaraya para buluyolar ama oyuncağa verilene kziyolar
(87 puan) tarafından
Demi cok mantıklı aldım kargo ya verilmiş Bile çok heyecanlıyım
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
A 101 geliyor oraya bakın
(87 puan) tarafından
Sipariş verdim bile
0 oy
(289 puan) tarafından
Vallah al rahat edersin saatlerce kalır orda hemde yorulmuş olmuyorsun hemde hatıra oliyor bende aldım cocogum ozaman 6aylikti sanırım ve kırılması  zaten kırılsa böyle yapıştırıcı band var onların icin
(87 puan) tarafından
Aynen 8 aylık oglum var ztn ilgisini çeker ztn
0 oy
(710 puan) tarafından
Valla acik.konusacam herkesten ozur.dileyerek yaziyorum ama 

Cebimde param varken benim cocuklarimin gozu onlara zarar degilde mutlu edecek biseyde kalacaksa sirf altin o bu icin onlarinin gozu dolacaksa sıcayim ben oyle paranin taaaa icine
(87 puan) tarafından
Sıç bacım helal
0 oy
(2,772 puan) tarafından

Açıkçası durumunuz müsaitse almamız iyi olmuş yüzlerindeki mutluluk herşeye bedel kesinlikle.

Bende eşimde çocuklara çok para harcarız hatta bazen birbirimizi uyarırız bir müddet almayalım diye:) 

Çocukların harçlıklarını onlar için harcarım hep 

(87 puan) tarafından
Belki de onlara aldığımız oyuncaklar kendi çocuklugumuz da anlamadıklarımızı çocuklarımıza alınca İçimizde ki çocuğu da mutlu ediyoruzdur
(2,772 puan) tarafından
Evet kesinlikle tamam fazlası zararlı ama kimseye imrensin istemiyorum. İmkanlarımız dahilinde alırız inşallah onlar da büyüdüklerinde hayırlı kul hayırlı evlatlar olsunlar
0 oy
(6,764 puan) tarafından
Çocuk için harcadığımız hiç bir paraya acımıyoruz biz:) eşim hep söyler, çocuğumun isteklerini elimde varken karşılayamayacaksam ne diye çalışıp para kazanıyorum. Tabi benimki biraz fazla abartıyor. Bence almakla iyi yaptın.
(87 puan) tarafından
Daim olsun hep mutlu olun boyle ailenizle
0 oy
tarafından
Bir daha bu yaşlara gelmeyecekler evet şımartmak lazım dozunda almak lazım herşeyi 
(87 puan) tarafından
Evt dozunda ztn
0 oy
(2,677 puan) tarafından

Ben 2 kere aldım 2side patladı çünkü içine kaydırak koydum Aquapark yaptık :D ama olsun çok eğlendiler 3 kardeşler balkonda okadar güzel oynadılarki küçükken şimdi büyüdüler istesemde girmezler sığmazlar içine.  

(87 puan) tarafından
Anı kalmış ama size bakın
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Çok haklısın ama kararında almak lazım çok oyuncak almaya karşıyım çünkü alıyoruz ilk gün oynuyorlar sonra yüzüne bakmıyo benimkiler.. Bizimde havuz vardı orta boy dıyeyım eşim büyük alcam diyip duruyodu ben kızıyodum ne gerek var bu yeter çünkü ev yapıyoruz aşırı para gitti borcumuz da var üstelik ondan kıyamıyorum.. Geçen pazar msj atmıştı havuz aldım ama sen ara deki çocukların havuzu küçük bıraz büyük al.. Burdaki amaç annen al dediği için aldım ☺ee yapacak bişe yok ben de aynen dediğini yaptım ama gerçekten çocuklar o kadar sevındıkı nasıl tşk ediyolar bana havuza ben bıle girdim çok güzel duyguymuş ☺uzun oldu k. Bakma deme o ki al içlerinde kalmasın
(87 puan) tarafından
Aldım cnm kargo ya verildi bile
(2,511 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın☺
0 oy
(12,933 puan) tarafından
Elimizde 5 lira kalsa gene çocuğumuza aliriz tabi bazı şeyler bizim içim de gereksiz geliyor onun yerine daha iyi alternatifler sunmaya çalışıyoruz 
(87 puan) tarafından
Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah
(12,933 puan) tarafından
Amin canım yani çok şükür yetebiliyoruz ama bazı şeyler gerçekten gereksiz geliyor oyuncak konusunda bende almamaya gayret ediyorum çünkü yüzüne bakmiyor
0 oy
(2,729 puan) tarafından

Bende oğluma almayı düşündüm suyu da aşırı sever ve hep suyla oynar. Ama sonra baktım evdeki leğene koyuyorum. Aynı işi gördüğü için gerekte görmedim. Onun parasına daha başka şeyler aldım. Yoksa insan mutlu oluyor gerçekten oyuncaklarda çok güzel alıp önce kendimiz oynuyoruz :Dçocukların mutlu olacaksa durumunda az çok varsa al 

(971 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum bende benim eşim daynamz ama şimdi kendiside diyor biz alişıtrcaz diyorum ilk çocuk her gitgimiz yerde yada senle geldiğinde hemen alım deme o anlamaz sen ben almiş oluyoruz oda alışyor öyle yok demeyi bilmesi lazım ve zmaninda ne oyuncak gerekli neyi nasıl kulanir alırız ama herşeyde almak bana mantıklı gelmiyor ev oyuncak doluyor hepsiylede oynamz ben daha çok aktivde tarzı olan oyuncakalri severim beraber yapmak için onunda keşf etmesi için gereksizde olunmuyor o seyelr eğlenceli halede gelmiş oluyor keşfet ediyor birşeyleri
(87 puan) tarafından
Aynen cnm cok haklısın
(2,729 puan) tarafından
Evet biz aşırı almadığımız halde neyi nereye koysam birazını kaldırsam diye düşünüyorum :) az da alsak birikiyor zamanla. Zaten ev istediği kadar büyük olsun doluyor yinede
(971 puan) tarafından
Ayen VAllh inan ev taşındığında ne gereksiz varsa atıyoruz yada her temizlik yatigimzda ee diyorum nerden geliyor bunalr mesle mutfak araç gereçleri hiç almıyorum her gördüğümu zevk olsunda alım değil ihtiyacım olmadığı surece yer kaplıyor yer yok şimmdiki evler istedgin gibi olmuyor çocuk oluncda bu bı tık daha fazlaşiyor
(2,729 puan) tarafından
Evet bende öyle sırf artmasın diye hoşuma gitsede almıyorum :))
0 oy
(103 puan) tarafından

Patlamamasi için altina bez serin birde kaydırak alsanız varyaa çocuklar çıldırır <3

(479 puan) tarafından
Patlamaz mı
(103 puan) tarafından
Niye patlayacak kaydıraktan mi
(87 puan) tarafından
Havuz gelsin de kaydırak Allah kerim
0 oy
tarafından
Şu kadar söyleyeyim, çevremde maddi durumu bizden 3 kat daha iyi olanlar var. Ama bizim çocuğumuza harcadığımızın yüzde 10'nu harcamıyordur. Benim çocuğum değerli. Çocuğu bez mamadan ibaret gören insanlar çocuk yapmasın. 
(87 puan) tarafından
Aynen yemin
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Bence gerektiği ölçüde olmalı diyorum... Oğlum evet bu dünyada en kıymetlim mümkün oldukça her şeyi almaya çalışıyorum ama bazende hayır demeyi biliyorum. Param yanımda olsa dahi paramız az kaldı diyorum. Amacım doyumsuz bir çocuk olmasın elindeki ile memnun kalabilsin. 3 yaşına kadar o kadar abartmışım ki kıyafetler,oyuncaklar vs vs şuan hiçbirinin yüzüne bile bakmıyor. Çalisiyorum dedim vicdan yaptım sabahtan akşama kadar oğlum beni özlüyor dedim her eve geldiğimde onu mutlu etmek için birşeyler almıştım. 1 yıldır ise artık gerçekten gerekiyorsa alıyorum ya da verimli vakit geçirebilsin diye. Maaşlarimizdan kalan parayı evet birikim yapıyorum ama bu birikim de zaten evlatlarımız için değil mi bence onlar için... Hiç bir şey almıyorum olarak algilamayin beni yanlış lütfen. 1 yıl ıvır zıvır oyuncak almadım ama birkaç ay önce 8-9 bin verip akülü araba aldım çok daha güzel vakit geçiriyor hem arkadaşları ile sosyalleşti hem el kol kas becerisine faydası oldu hemde gerçekten istemiş olduğu bir şeyi aldım. Eskiden sırf alınsın diye diretiyordu istiyordu kıymeti yoktu 1 2 hafta oynuyordu sonra bitiyordu ama şuan gerçekten istiyorsa dile getiriyor doyumsuzluğu bitti ve bunu bildiğimiz için gerçekten istemiş olduğu şeyleri bizde alıyoruz. Biz fazla yüz vermiştik her dediği oluyordu olmadığında da bağırıyordu asla dinlemiyordu amacımız bu doyumsuzluğu gidermekti şükür başarabildik. Her şeyimiz onlar için Rabbim acılarını göstermesin
(87 puan) tarafından
4 çocuğum var ilk kez alıyorum desem her istediklerini almıyorum o gun olmasa bile sonra telafi ediyorum israfa Karsiyım ztn
0 oy
tarafından
Eğer çocuklar mutlu olcaksa elbette almalısın ayrıca şu çocuğundan kısan sürekli ne gerek var diyen kişileri anlamıyorum eğer çocuğuna bi oyuncak kıyafet almayı gereksiz gorecekse çocuğa anne babalık yapmayacaksa ne diye doğurup dünyaya getiriyorlar... çocukların her istediği elbette yapılmaz hayal etmeyi sabretmeyi bazı şeylere ulaşmasının kolay olmadığını öğrenmesi için ama sanırım bu farkı bazı kişiler çocuğa hicbisey yapılmaz olarak algiliyor
(87 puan) tarafından
Ayni fikirdeyim
0 oy
(566 puan) tarafından

Bende aynı düşüncelerle aldırdım;)oğlum çok istiyordu A101 e uygun fiyata geliyor biri post açmış bende ordan gördüm biz pahalıya almışız dedim hatta 550 liraya aldık bizde

(87 puan) tarafından
Nasipte o varmış torununa saklarsın
0 oy
(16,238 puan) tarafından
Burda ölçülü olmak önemli bu oyuncağa ihtiyacı var mı uzun süre kullanır mı gercekten parasına değer mi diye de bakmak lazım kalitesiz bir şeye para verme. Veya evde benzerleri varken aynı arabadan aynı bebekten 10.yu 20.yi alma ama çocuğa aktivite olacak şeyi de esirge şeklinde bir planım var benim 
(87 puan) tarafından
Rabbım gönlünüze göre versin inşallah
0 oy
(341 puan) tarafından
Çocuklarımın mutluluğu için altın satmişliğim var yetrki onlar mutlu olsun. Altın bir şekilde yine alınır yerine konulur ben bu düşünceye sahibim. Geçen hasteneye gittik orada çocuklarım uçan balon görüp istediler üzerimde de  çok az miktar vardı istedikleri balonlari alsam param tamamen bitecekti.  Ona rağmen aldım 
(87 puan) tarafından
Rabbım birine bin katsın inşallah
0 oy
(18,262 puan) tarafından
Para kullanmak icindir. Niye kazaniliyor ki. Cebinizi isitsin diye mi içimizi isitsin diye mi. Elbette alırdim. 
(87 puan) tarafından
Aynen bacım
0 oy
tarafından
Valla canım bende öyleyim oğlum 2 buçuk yaşında evde akülü motor akülü araba 3 sepet oyuncak robotlar kumandalı arabalar zıpzıp top futbol kalesi herşey var geçen yaz eve park aldım evim küçük olmasına rağmen büyük bir park aldım balkonumu iptal edip oraya kurdum balkonum kapalı bu arada şimdi de elimden geldikçe her şey almaya çalışıyorum içinde kalmasın durumum varken alıyorum hem yarın için garantimiz yok birikim yapıyorum ama kendimden veya çocuğumdan kısmıyorum 
(87 puan) tarafından
En güzeli Rabbım razı olsun çok güzel bir annesiniz masallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eyupsema (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
17 cevap 170 göst.
29 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysa0196 (1,538 puan) tarafından soruldu

401,991 soru

12,034,330 cevap

36,262 kullanıcı

...