Babam ablam kardeşlerim beni dışlıyorlar kardeşim 2 ay boyunca aradı gel düğüne dedi bende gittim evlerine ablamda gelmişti ablam kardeşim sohbet ediyorlardı ablam kızının kolunu sürekli çıkardığını ve doktora götürdüğü zmn düştü diyormuş bende sinirlendim marifetmis gibi anlatıyordu acımasızca anlatıyordu ve kahkaha atıyordu kardeşimde iyi dedi daha sonra erkek yiğenim kardeşimi ısırdı kardeşimde ablam kocasıyla telde konuşurken yiğenimi ablamın önüne attı al döv dedi ablamda oğlunu sehpaya oturttu yiğenimi tokatliyordu bi yandanda hakaret ediyordu kardeşim de bulaşık yıkamaya gitti yiğenim onun yüzünden dayak yedi bende tepkimi koydum yeter dedim çocuktur dedim yapma dedim günah dedim beni dinlemedi ben tekrar siz yeter dedim canavarsıníz dedim hepiniz şeytansınız dedim sen dövüyorsun kardeşim de onaylıyor şiddeti dedim.üvey annemde sesini çıkarmadı sadece ben sesimi çıkardım diye hepsi bana düşman kesildi ben ablam kardeşim üvey annem beni evden attılar kendileri çağırmıstılar kızımıza benimle bereber didar attılar acımadılar n ablama dedim eğer bi gün pişman olursan beni aramak istersen çocuklarına şiddet uygulamayacaksan brni adresin dedim yoksa dedim brni arama brnde eve geldim onlarda dışarı çıkmışlar gezmişler foto çekmişler nispet yapıyolar bana ben cocuklarina çok üzüldüm babama söyledim bi şey olmaz dedi annesidir dedi.gercen mezarlığa gittiler beni cagirmadilar eve yakın oldukları halde bende hayatımdan sildim onları beni uzmelerine izin vermeyecem artık kızımın galeriden fotolarını bile silmişler ama başka yigenelerimin silmemisler çok üzüldüm ağladım ama değmiyor eşimde yanımda durdu