Sabah sabah eşimin bacisiyla kavga ettik kızlar eşimle ben balkondaydik buda aşağıya kaynimi çağırmaya gelmiş eşim eliyle sus yaptı sustuk dinledik iyikide dinlemişiz kaynima diyorki simge kalkıp bı bardak cayinimi koydu bizim yakacak gelcekti onlardada usta varmış yardıma çağırdı bize yardım etmesin diye öyle diyor öyle diyince indi eşim aşağıya başladılar kavgaya benimde üstüm müsait değildi direk giydim üstümü indim arkamdan iyi konusuyonuz gelin yüzüme soyleyin dedim eşim yokken cumalinin benim evime girmesi yanlış eşim varkende çağırıyoruz zaten dedim sanami kaldı dedim sonra geldi hem kızıma hem karnımdaki çocuğuma yagdirmaya başladı bedduaları eşimde bundan sonra benim merdivenime bile ayak basmiycan dedi o sinirle elini vurdu duvara neymiş ben yardım etmemişim yakacaklarina kaynanamgilin esleme hamileyken karnım burnumda 3 römog yakacak yaptirdiginiz benim kisliklarima niye yardım etmediniz elin evinde elin kadınlarıyla yaptım dedim yalan söyleme dedi Allah görüyor dedim çocuklarıma beddua ede ede gitti tam gidiyordum arkasından eşim tuttu karnımdaki çocukta eslemde gebersin diyerekten gitti Allah ıslah etsin bı çocuğa beddua edebilecek kadarda karaktersizlermis..