0 oy
333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya ben para istediğimde sebep ne parayı istememin sebebi olacakmış ailesi ne yaparsa yapsın sesini çıkarmıyor önümde tamam çıkaracam diyor sırf huzurumuz bozulmasın diye ama hiçbirine sesini çıkarmadı aksine onlarla takılıyor atsın demiyorum ama tepkisini göstersin karım size naomista arkasından bunları söylüyorsunuz diyebilsin istiyorum ama bana başka ailesine başlatmış igrendim bu para konusuda gelince sinirden deli oldum ailem üç bin vermişti altın yapmıştım borcuna verdi karta bende geri aldım kartından çekip daha bir kuruş vermem dedim madem paranın hesabını yapacak arkamda durmayacak benden de destek beklemeyecek daha çok şey ama yazsam roman olur gorumcemi engelledi kayinbabama diyor ki ben engellemedim onlarda benden şüphelendi sonra ben engelledim diyor adamın dengesi yerinde değil gerçekten

2 Cevaplar

0 oy
(232 puan) tarafından
Alsın parasını müsait bir yerine tıkasın.. dengesizzz
tarafından
Cildiracam en son bayram tatili dokuz gündür evde resmen hergun kavga huzursuzluk madem paranın hesabi yapılıyor bende oarami aldım ondan geri baksın basının caresine
(232 puan) tarafından
İyi yapmışsın almakla eşisin sen onun sebebini ne diye soruyor ne yani mantıksız gelirse paramı vermiyor komik cidden
tarafından
Öyle yapacak galiba diyorum ya dengesiz para istemenin ne sebebi olacak diyorum bir sebebi olmalı diyor Allah'ım ne cins insan
(232 puan) tarafından
Vallah insan bu duruma gülsün mü ağlasın mi bilemedim:D
tarafından
Kız gül valla artık gülüyorum paramida aldım ondan oh olsun ne hali varsa görsün artık:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu ihtiyacim var para lazım desen gene mi aynı tepkiyi verir acaba bende eşimden isteyince napacaksin der ama hani şunu almam gerek bunu yapicam deyince verir
tarafından
Canim verir ama her istedigum paranın hesabını vermekten sıkıldım sonra minnet ediyor yediriyorum sizi bilmem napiyorum kriz geldi artik
tarafından
Allah yardımcın olsun inslahh düzelir
tarafından
Amin canım amin inşallah❤️

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,195 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 525 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mrcbltt (418 puan) tarafından soruldu
0 oy