+1 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (220 puan) tarafından

Doğumdan sonra ( 2ay ) şiddetli ölüm korkusu sardı beni hayat boş herşey boş durduk yere ağlıyorum ölüm haberlerinden çok etkileniyorum birşey olsa bebeğime ne olacak diyorum birgün hepimiz öleceğiz ama sürekli aklımda çok korkuyorum

10 Cevaplar

0 oy
(590 puan) tarafından
O kadar cok yakınımı kaybettim ki birinin öldüğünü duyduğumda tepki bile veremiyorum kuzum ölüm cok dogal geliyor 
-Reklam-
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Anksiyete olabilir psikiyatr gidin
0 oy
(932 puan) tarafından
Cocuk we bebek olumleri haric etkilenmem. Rabbimde bebek we cocuklarimizi korusun insallah 
0 oy
(130,229 puan) tarafından
Bende oyle oldum bi ara
0 oy
tarafından

En yakınımi kız kardeşimi kaybettigim için çok çabuk etkileniyorum . O insanların ne acılar çektiğini yüreğinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum. Yazarken bile gözlerim doldu. Çok kötü bı durum Allah kimseyi evladiyla annesiyle babasıyla ailesiyle sinamasin. Acısını göstermesin. 

Yürek acısını yaşadığım için insan hâlinden anlıyorum . Derler ya yaşayan anlar diye öyle ...
0 oy
tarafından
Bende önceden öyleydim biri öldüğünde o gece uyuyamazdım korkudan ama annemi kaybettikten sonra artık ölümler bana cok doğal geliyor 
0 oy
tarafından
Hamileyken çok yakın tanıdığımın vefatını öğrenmiştim sonra hep eşime bişey olacak korkusu sarmıştı bayağı zaman o kişiyi rüyamda görmüştüm
0 oy
(3,419 puan) tarafından
İki tane dayımın cocuklarını kaybettik hala kendime gelemedim aklıma her geldiğinde içim sızlar Rabbim ölüm haberi haşatmasın
0 oy
(238 puan) tarafından
Annelik böyle bişey. Bende önceden bukadar etkilenmezdim hatta yengemin cenazesinde yıkayan kadına yardım ettim kadın bile şaşırmıştı herkes yapamaz diye tebrik etti beni. Amaa anne olduktan sonra bide erken doğum yaptım ilk bebeğimde ölümden dönünce herşey biranda değişti şimdi o korku hergün var. ya bana bişey olursa bebeklerim napar ya bebeklerime bişey olursa naparım diye hergün bi korku gelir hemen dualar okurum gözlerim dolar. özellikle çocuk haberlerini görünce çok etkileniyorum ya da çocuğunun gözü önünde anneye bişey olan haberlerden. Allahım evlatlarımızı hertürlü beladan korusun... 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 399 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 292 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,331 göst.
20 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 544 göst.