0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gebelik için bebeğimi çok merak ediyorum sizce devlet Hastanesi'ne  gitmelimiyim yoksa beklemelimi

7 Cevaplar

0 oy
(1,063 puan) tarafından
Merak ediyorsan bebisi canım devlete git arada durumunu ogren genelde belli bı zamandan sonra ayda bı kez kontrole cagriyolar:)
tarafından
İlk gebelik korkuda var merak da çok
(1,063 puan) tarafından
Bende ayniydim canım ,devlette kimse kimseyi tanimiyor zaten fazla ilgilenmiyorlar sadece kilosunu durumunu öğrenirsin git istersen arada fotoğraf vermiyor çoğu devlet hastanesi
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ben hem devlete hem özele gidiyordum kontrole sen gbı bnde bebeğimi çok merak ediyordum :) gdip iyi oldugunu öğrenip geliyordum 
0 oy
tarafından
Bi sikinti yoksa sirf meraktan gitme bence canim guzel guzel bekle 1 ayini genelde hep o araliklarda cagirirlar, son haftalarda sık cagirirlar
tarafından
Sadece merak kararsız kaldım bende gitsemmi gitmesemmi
0 oy
tarafından
Ne kadar çok doktora gidersen kafan okadar çok karışır 
0 oy
tarafından

Ayda bir kez diyorsa muhtemelen 8 aydan daha kısa süredir hamilesin hep böyle olur sadece son ay haftada bir gidilir. 

Bence ultrasonla falan yormayın bebeğinizi sonuçta o da çocuğu huzursuz eden bir etmen. Yatın dinlenin güzel şeyler yiyin bol bol sevdiğiniz aktiviteler yapın digduktan sonra en az 1 sene çok vaktiniz olmaz. 

Ama bende merak ediyordum o konuda haklısıniz :D 

tarafından
16. Hafta daha geçen hafta gitiim ama bir merak varki napiyor acaba
tarafından
Kız daha bir de 16 haftalık yüzü gözü tam oturmamış kolları bacakları bile 21 den sonra tam oturuyor. Neyini merak ediyorsun. Hayır biraz şekillenince daha çok merak salar insanı. Çocuğu rahat bırak :D
tarafından
Napiyor diye işte :)
0 oy
(1,552 puan) tarafından
İlk haftalarınız mı :) Bana da öyle demişti, bana da uzun gelmişti aynı şekilde.. Hareketini de hissedemeyince çok tedirgin oluyordum.. Bişey olmuyor Allah'ın izniyle ama çok aklınız kalacaksa devlete de gidin arada, kalp atışını duyar rahatlarsınız
0 oy
tarafından
Özel hastane 1 ay sonra gel dediyse 1 ay beklemek zorunda değilsin. İstediğin zaman git. Benim oğlum 9 sene sonra oldu biz hafta dolmadan giderdik. Kimsenin bişey demeye hakkı yok sonuçta parayi veren düdüğü çalıyor özelde. Arasıra devlete de gittiğim oldu istersen iki tarafa da git bu sana kalmış 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 208 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 332 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 439 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde FatmaÇokAnne (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
6 Eylül 2022 Aile kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,866 cevap

36,610 kullanıcı