+1 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
17 aylık bebeğim hiç yemek yemiyordu çok şükür yeni yeni güzel yemeye başladı. Ama bugün sulu yemek ve çorba yemedi beğenmedi sadece makarna yoğurt yedi aksam. Şimdi boş ekmek yemek istedi acikti ama yiyeceği birşey yok boş boş ekmek yiyo aç yatmasını istemiyorum boş ekmegide çok seviyo verdim sizce çok ekmek yemesi doğru mu

12 Cevaplar

0 oy
(7,921 puan) tarafından
Kız ekmekten ne olur benim kız da sever bazen veriyorum eline höpür höpür götürüyor Valla.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç kendini uzme o kuru ekmek istedigi icin yiyor olsa bile onune kraliyet sofrasi koysanda yrmez kendi oglumdan biliyorum
tarafından
:)) aynen canım
0 oy
(128,523 puan) tarafından
inan bama bende bos ekmek yemeyi cok severim hatta allirim eve gelene kadar bile yerim  bisi olmaz annesi
tarafından
Aynen bende çok seviyorum:) o yüzden engel olmak istemiyorum yavrum seviyor ne yapsn
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Benim oglanda bi ara öyle ekmek bağımlısıydı sofraya oturur hemen ekmeği ister ekmekle karnı doyardi yemek koyardım ağzına elimi yiter ekmek yerdi bende izin verdim sonradan hem ekmek hem yemek yiyor ne yemek istiyorsa bence bırak onu yesin sonradan normale dönüyor 
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle canım açlıktan değil tok da olsa ekmek ister. Ekmeğe karşı ayrı bir sevgisi var :) 
tarafından
Aynen öyle :)
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Yesin canım ne vR doyar doymasinada  alışkanlık etmesin yani ekmek yesin ama diğer diğer şeylerde yesin . Alışkanlık ederse onu ekmekten başka bisey yemez bu sefer 
tarafından
Evet canım bi ara öyleydi ama şimdi yemekte yiyor.
(1,208 puan) tarafından
Yesin yesin yemek yerinde ekmek de yer yanında
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Benim kızım çoğu şeyi yer maşallah yediririm hep ama kuru ekmek yemeye bayılır bakkala gitsek ucundan yer yani sokakta düşün 
0 oy
(25,214 puan) tarafından
İstediyse ver bugunlük canım ama ekmek bize bile faydalı değil çocuklara hiç değil. Mümkün olduğunca vermemeye çalış boş kilo sebebi
tarafından
Evet benmde içim ondan rahat etmedi çok gostermyorum ekmeği yemek yerken ekmek atmıyorum yemeği çok yesin ekmekle doymasin diye ama hiç bsy yemediği zaman mecbur veriyorum
0 oy
(612 puan) tarafından

Bebeğim onalti aylık ben hiç ekmek vermiyorum. Bana göre ekmek sadece mideyi doyuruyor, vücuda faydası yok. Hatta zararı olduğunu düşünüyorum. Kahvaltıda istemesin diye ekmeği masa altında yiyoruz eşimle :)

tarafından
Evet vücuda faydası yok mideyi doyuruyor bende böyle düşünüyorum o yüzden vermemeye çalışıyordum ama bi ara hiç bişey yemiyodu sadece ekmek yiyodu aç kalmasın diye veriyodm arada bu gecede öyle yapti
(612 puan) tarafından
Bir kereden bişey olmaz canım. Ben yemek yemek istemediğinde içim içimi yiyor ama başka bişey vermiyorum, seçeneği olduğunu dusunmesin diye. Çok aciktiysa zaten ona verdiğimi mecburen yiyor.
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Ayy kız benimde bi teyze balım var seninkiyle aynı güccük

Keyfi nasıl isterse öyle yer bırak yesin bebişin

Ara ara böyle şeyler yapıyolar işte

Yerim yaa tam bi bebek delisiyim
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Yesin  canim  kraker büsküvi yiyeceğine ekmek yesin içine birsey koysan yada sasa ile falan sürsen daha iyi karnı doyar yemezse boş ekmek yesin hic zararı olmaz karnı doyar ne guzel
0 oy
tarafından
Benimki de yiyor ekmeği ya vala gidiyor mutfaktan poşeti getiriyor ben görmüyorum kemiriyor yırtıyor 14 aylık odaya gidip yiyor bazen eline veriyorum ekmek içi yatağı var yerde bakıyorum yok gidip yatağın uzanıp yiyo nedense ekmek tek varken yatağına gidiyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 208 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 440 göst.
15 Şubat 2020 Diğer kategorisinde FatmaÇokAnne (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
6 Nisan 2023 Aile kategorisinde 3mhnads (2,072 puan) tarafından soruldu

408,144 soru

12,258,572 cevap

37,309 kullanıcı