Biz çekirdek aileyiz bir evladımız var eşim ben çocuğumuz yaşıyoruz mutluyuz nezaman esimin anne ve babasının evine bayram kutlamaya gitsek esime evindeki eşyaları satıcaksın eşini cocugunu alıp bizim evde yasayacaksin diyolar eşim ben çalışıyorum olmaz desede olmaz babanın aldığı maaş hepimize yeter diyorlar sende çalışma gerekirse diyorlar özellikle annesi bunu hep söylüyor iyi hoş yarın öbürgün diyelim sana bisey oldu bu adamda ana baba eline baktı ve çalışmadı daha sonra calisirmi bu kadın bunları düşünmüyor hem ben asla rahat edemem evde 1 tane daha oğulları var dul ben onun yanında rahat edemem ki geçen bayram gitmistik bayramlastik toplandık evimize gidicekken annesi kendini yerlere attı gidemezsin diye oğluna bu kadın gitsin dedi beni işaret edip gerekirse çocuğunuda alsin gitsin demişti babasida bana resmen oroasbu sen git oğlumuzu bizden aldin dedi bisey demedim allahsa bıraktım polis cagiricaz gidemezsiniz diye diye bu yüzden bu bayram gitmedik onlara gitmek istedik ama bu tavırları yüzünden gitmedik biliyoruz yine aynı şeyler olacak çünkü aramadikta eşim kendisi aramadi ben karışmadım
1,492,476 soru
24,386,533 cevap
349,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın