0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (9,100 puan) tarafından

Kızlar ben 10 gün önce normal doğum yaptım. Ama hala ağrım var. Oturup kalkarken ağrıyo hala. Ne zaman geçecek bunun ağrısı :(

3 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
Kırkın çıkmaya yakın geçer korkma ☺️
(9,100 puan) tarafından
Ayy daha çok varmış. Bir de dikiş kendisi mi düşüyomuş.
(878 puan) tarafından
Evet yani benimki öyleydi eriyen dikiş döküldü kendi
(9,100 puan) tarafından
Of Allahm bişe bilmiyorum kimse de bişe demedi hastanede. İlk doğumum çok cahilim bu konularda
-Reklam-
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Kesi varsa iyilesme uzun suruyo canm ılık suyla yıka hergun ve kuru tut daha 10gün olmuş daha erken agrin olmasi normal olur gerilme kaşintı da olur az dayan benmde hala oluyo halbuki kesimde yok sadece yirtilma dikisi 

19 gun oldu.
(968 puan) tarafından
Suruyorum burda papatya cayi dediler onuda yapiyorum ama aksam olunca zorlamays basliyor gunduz rahatim bide sari akinti oluyor kan degilde burda kimisi normal sari sonra beyaz oluyor diyor kimisi enfeksiyon diyor ama yanma falannhc bsey yok goruntude normal
(9,100 puan) tarafından
Alla alla. Ben de kanama devam ediyo az az ama akıntı olmadı hiç. Doktora kontrole gitmiş miydin
(9,100 puan) tarafından
Bir de üstüne çok oturduğum gün benim de akşam ağrısı çok oluyo. Tüm gün yatay pozisyondaym. Bebeği de bir oturarak kucağımda emziriyosam iki yatarak emziriyorum.
(968 puan) tarafından
Doktora gitmedim korkuyorum dogum benim icin travmaydi biliyorum gitmem lazim ama alttan muaneden korkuyorum
(9,100 puan) tarafından
Aynı ben de. Persembe günü randevum var ama çok korkuyorum. Normalde zaten vajinusmus hastasıyım. Hala nasıl normal doğum yaptım bilmiyorum zaten
0 oy
tarafından
En ağrıyan dönem belki de bu. Çünkü sertleşiyor iyileştiği için. 10.gunde oturup ağlamıştım acısından. Ama 14 de artık hiç birşey kalmadı 23.gunde dikişlerin hepsi düştü iç dış 
(9,100 puan) tarafından
Bir de tatlı tatlı kaşınıyor deli oluyorum. Artk çoğu şeyi atlattık. Buna da azıcık sabredicez napalm :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Serapycdgdlky (9,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
0 oy
6 cevap 259 göst.
0 oy
5 cevap 418 göst.

Kategoriler

1,441,276 soru

23,691,170 cevap

310,968 kullanıcı

...