0 oy
147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,095 puan) tarafından
3 aylik 8 güne 1 falan anca yapıyor rahatsız olmuyor ağlamıyor ama normal bi durum olmadığı için panikliyorum sadece anne sütü alıyor su bile vermiyorum ve çişini çok güzel yapıyor 4 5 kez bez değisiyorum dolu dolu. Şimdi size sorum aynı durumu yaşayan varmı aranızda nasıl sonuçlandı ve sizce müdahale etmelimiyim yapsın diye

5 Cevaplar

0 oy
(711 puan) tarafından

En İyi Cevap
Canm sadece anne sütü alan bebeklerde olabiliyomus normal birşeymis yani 10 güne kadar mama ile takviye alan bebisler içinde 4 güne kadar normalmiş oğlum kuvezdeyken öyle dedi dr 
(2,095 puan) tarafından
Evet evet bende sordum doktorumuz öyle dedi çok teşekkür ederim aynı durumu yaşıyan annelerden akıl almak istedim
(711 puan) tarafından
Eğer yapamıyorsa canm zeytinyağı içir 1cc hem kilo aldırıyor hemde bağırsakları çalıştırıyor günlük öyle veriyodum ben yada popodan uyarı yapiyodum
(2,095 puan) tarafından
1 kez verdim zeytinyağı genzine kaçtı korktum veremiyorum popodan uyardm
(711 puan) tarafından
Hepsini bi anda verme kuzun şırınga ya çek o kendi ceksin cekmezse yavas yavas ver
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Bence doktora götür yine de bi muayene etsin. Hepsi farklı bişey diyo çünkü bizim doktorumuz yeni doğan döneminde 6 güne kadar normal demişti kaka yapmaması
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Doktora götür 9 gün az degil
0 oy
tarafından
3 aylik gunde 3 4 kez bile yapar bence seninki hic normal degil mutlaka goturmelisin doktora ben 1 gun yapmasa endiseleniyorum zeytinyagi falan iciriyorum
(2,095 puan) tarafından
Zeytinyağı genzine kaçıp boğulabilir dikkat et annesi doktorumuz 10 güne kadar normal dedi. Ben yinede aynı süreci yaşamış annelere danışmak istedim
tarafından
Ben 3 aylikken falan minik bir cay kasigi veriodum dikkat ederim canim probiyotik kullandin mi hic kullanabilirsin fayda eder
(2,095 puan) tarafından
Yok hayır vermedim 1 kez zeytinyağı verdim ondada genzine kaçtı vermedim birdaha da
tarafından
Anladim canim
0 oy
(1,160 puan) tarafından
1 ay boyunca 5 günde bir kaka yaptı 

1 ay sonra 7. Gün kaka yapmamıştı zeytinyağı icirdim yaptı sadece anne sütü alıyordu hastaneye gidersen lavman yapıyorlar  onu bile deneyecektim sonra kaka yaptı 3. Ay ise Man vermeye başladım her gün kaka yapıyor şimdi oysa ki 4-6 cisli bez alırdım her bebek farklı oluyor önce doktorunuza sorun isterseniz
(2,095 puan) tarafından
Man vermeye başladım derken ne oluyor
(1,160 puan) tarafından
Mama vermeye başladım sütümün yetmediğini düşündüm
(2,095 puan) tarafından
Ha evet mama vermiş bazıları yapmaya başlamış bebek vermek istemedim ama napacagimi da bilemiyorum
(1,160 puan) tarafından
Valla bende hiç istemedim ilk sarılığı atlatsin diye verdim sonra baktım uyumuyor 1.5 ay hiç vermedim çocuk 500 Gr aliyor sadede ve uyumuyordu kakayi da geç yapıyordu sonra vermeye başladım şuan iyi çok şükür

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 174 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glsn (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 196 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
3 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,402 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,090 cevap

45,379 kullanıcı

Kategoriler

...