0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün post açmıştım eşim annesinin ismini koymak istiyor hanım diye ata biraz annesinin yaptiklarini da anlatmıştım  dün eşime köy sen dedim istediğini beli olsun artık ismi diye  ben önceden liste yapmıştım ona atmıştım olmaz demişti dün. Elif lina hanım olsun dedi bide soyadi eklenince baya uzun oluyir bende olmaz dedim çünkü yarin bı gün sıkıntı yaşar sınava girerken okula giderken çok uzun dedim  bide annenin ismi biraz eski isim Kuran'da geçmiyor sanki zorla koymusuz gibi duruyir dedim oda tamam sen bul dedi sana bıraktım dedi sizce hatami yaptım elif Lina hanım maral hem uzun hem sacma değilmi  kırıldığı için öyle dedi sandım ama Yok dedi koy sen diye. Ama şöyle bişey var ben isim bulsam yarın bı gün doğduğunda olmaz derler oglumda yaptıkları gibi  bulimmi yoksa bosmu verim kizlar 

6 Cevaplar

0 oy
(11,690 puan) tarafından
Neden bos vermesin bul isim ve duyur herkese bu olacak dıye barı dondan cıkar gıbı konusmasınlar
tarafından
Öyle yapicam canım  inşallah dediğiniz gibi olur ya
-Reklam-
0 oy
(812 puan) tarafından
Valla kimse kusura bakmasın isim koyma hakkı en son sözü anne söyler anne hakkı ödenir mi elbette baba da fikir vericek ortak olursa daha iyi ama dayatma yapaamz mecbur değilsin koymaya ne bu kafa ya benim eşim bir gün şu olsun demedi hamileyken sonuna kdr senin hakkin ne koyarsan odur dedi valla sinir oluyorun böyle tiplere kimseye bakma içine ne siniyorsa onu yap 
tarafından
Öyle yapicam inşallah dediğiniz gibi olur ya
(3,550 puan) tarafından
Benim eşimde hiç karışmadı.. Sen cekiyorsun acısını sen koy dedi.... Eğer benim rızam olmadan isim koysalar direk mahkemede alırım soluğu... Direk isim değiştirme davası açarım. O yüzden sen şimdiden soranlara ismini söyle. Beğendiğin birinde karar ver. Eşine hiç sorma bile. Sonradan ismi benim istediğim olmadı diye tavır alacak değil kızına. Yavas yavas algı yapmayı öğren. Net bir dille su olacak de.
tarafından
Brnim esimde babasinin ismini koydu istemedim direndim bir baktim artik gitmis yazdirmis.hakkimi helal etmedim.soyledimde hellik almadin bende ne dedi biliyormusun cocugumun helaliyini senden almiyicam sen kimsin.aslinda esim baska isim istiyordu annesi babasi yokmu nasil doldurdularsa vaz gecdi.ben nasil zorlu hamilelilelik gecirdim 7 kanamalarla yatarak gobeyimden iynelerler yaparak.hemde 4 dusukden sonra.sormadilaer bile sizce hakkim diyilmiydi.2 isim yazdiralim dedim annesin korkusundan yazdirmadi.birdr hacca gitmisler hacilarya.
0 oy
(36 puan) tarafından
Çocuk yanlız kocanın değil canım, kocan ve senden başka kimse çouğun ismine karışamaz bu arada. Ne demek ben koyarım, başka isim koyarlar. Lütfen, kendi ailenizden başqa anneniz babanız bile olsa, aradakı mesafeni saklayın ki, böyle aileiçi mevzulara karışıb sizin kararlarınızı olumsuzlaştırmasınlar. Yalnız sen ve kocan bir araya gelip ilinizde ortak isim bulabilirsiniz
tarafından
Aslında karistirmiyoruz canım ama oğlumda karismayiz dediler Ömer Asaf koyacaktim doğum yaptım annesi gül tuturdu ramazan olacak ila dediler ve ben dikisliydim oğlum kuvezdeydi bir geçmiş olsun güzel bişey söylemediler inada bindirdiler ondan ne bilim kavga kiyamet baya pisikolojim bozulmuştu ya  tuturmuslar hanım koycam demi diye a
(36 puan) tarafından
Anlıyorum senin canım, o yüzden şimdiden çocuğunun ismini koy ve her kese duyur. Hatta imada bulun ki, oğlumun adını kendim koyamadım. Kızımın adına kimse karışamaz.  Hem yaşayan birinin ismini koymakta ne. Çocuğun hakkına girmek bu. Kayınvaliden doğmuş, kendi ismiyle yaşamış. Senin çocuğun onun ismini taşımak zorunda değil. Çocuğunun tamam farklı bir hayatı olmalı
tarafından
Haklisin canım bende sirf ondan istemiyorum eltim hanım koymuş ama kızı hep isyan ediyir niye bana koydunuz başka isim yokmuydu degistircem 17 yasinda oda öyle olsun istemiyorum ya kendine özgü olsun istiyorum bende ama işte
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Elif lina değildr sadece Lina ismini koyabilrsn niye boş vetesin kiz bul isim bence
tarafından
Eşin elif Lina hanım olsun dedi canim  bilmiyirim ban bıraktı ama hiç güvenmiyorum ya şimdi bulsam yine aynı şeyler olur diye  geri çekiyorum kendimi
(1,371 puan) tarafından
Sen bul hazırda kalsın :)
0 oy
tarafından
Sen isim bul hatta şöyle yap doğum raporunu sen al gidip kimliğini çıkar istediğin isimde koy. Isim koymak senin hakkın benimde kayinbaba kaynanan isim öneriyor bu olsun daha güzell ben önlerini kestim istediğim isimi ben koyucam zorlarına gitti ama banane sankii bir faydalarida varda herşeye karışıyorlar. Hic dinleme kimseyi icinden gecen begendin bir ismi koy kızına

İlgili sorular

+1 oy
39 cevap 1,619 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 627 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu

406,024 soru

12,171,298 cevap

36,637 kullanıcı

...