Eşlerinizle nasil tanıştınız hikâyeniz neler ben lisede tanıştım 3 ay arkadaş olduk sonra nişanlandık sonra babam.istemedi.nisan attık eşimde zaten fazla sevmezmiş beni erken oldu niye evleniyorum diye 2 sene birbirimizi hiç girmedik taşınmıştık o semtten sonra 2 sene geçti rüyamda gördüm ona sımsıkı sarılıyordum rüyamda aynı gün annemde rüya görmüş kızım bugün şu nisan attigin oğlanı.girdum eve getirmişsin anneside biz kızını aldık sen gönlü nu yao kocanın dedi bana dedi bu rüyadan sonra eşimi.msn den ekledim 2 gun söylemedim kim.olduhimu sonra söyledim o gün beni girmeye geldi 1 ay konuştuk daha sonra kaçtık çünkü babam yine vermeyecekti eşim ickiciymis iyi değilmiş babama.oyke demişler şimdide oglum.diye oluyor oglum benden icin fazla yüz vermem vallaha sana üzülüyorum der çok.pisman olmuştu babam.baristiktan sonra keşke o zaman karşı gelmeseydim böyle olduğunuznu bilmiyordum demişti rahmetli.kayinbabama iyikide kaçmışım dünyaya bin kere gelsem yine eşimle evlenirim sizler ilginç evlenme olan varsa benim.gib paylaşın))şimdi aşkımdan oluyor nisan alınca heryerde beni girmek.istermis bir tane gorsem.diye
Aman amann hatirlatma o gunu sussss
Malesef bir tanışma hikayem yok eşim ilkokul arkadaşım lise aşkım sonuç bir kızımız var hamd olsun
Ben daha 6 ıncı sınıfa gidiyodum YENGEM BİR GÜN YANIMA GELDE ÇOCUĞA BAKIVER DEDİ GİTTİM O ANDA EŞİMİ GÖRDÜM OKADAR BEĞENDİM Kİ DİYEMEDİM DAYIMIN ARKADAŞIYDI BİLSE KEMİKLERİMI KIRARDI BENİM İŞDE O ZAMAN ODA BENİ ÇOK BEĞENMİŞ KARŞILIKLIYDI BİZ KONUŞDUK TANIŞDIK SÜREKLİ EV TELEFONUNDAN KONUŞDUK BİRGÜN DÖKÜMAN GELDİ DAYIM ANLADI TABİ UZAK DURACAKSIN FALAN DİYE TEHDİT ETTİ AMA BİZ YİNE KONUŞMAYA DEVAM ETTİK ASKERLİK KAĞIDI GELMİŞ ASKERE GİDECEK OZAMAN OKADAR AĞLADIM Kİ GİTTİ GİZLİ GİZLİ ZİYARET ETTİM EŞİMİ ASKERLİK BİTTİ DÖNDÜ DAYIM ARTIK FARKINDAYDI BİZİ AYIRMAK İÇİN HİÇ TANIMADIĞIM BİRİSİYLE NİŞANLADILAR BENİ ZORLA NİŞANIMA ÇAĞIRMIŞ EŞİMİ GELDİ BİRBİRİMİZE BAKMAKLA YETİNDİK DAHA 15 YAŞINDA FALANDIM BENİ ARADI GECENİN BİR YARISI BEN SENSİZ YAŞAYAMAM DEDİ BENDE SENSİZ YAŞAYAMAM DEDİM VE NİŞANI ATTIM DAYIM OKADAR KIZDIKI BANA SONRA ÇAĞIR GELSİN EVLENİP DEFOL GİT DEDİ BANA EŞİMİ ÇAĞIRDIM GELDİ KONUŞDUK İŞDE ALEL ACELE NİKAH OLDU İKİMİZİN DE SOY İSMİ AYNI BU ARADA TAMAMEN TESADÜF 12 YILLIK DA EVLİYİZ TABİ ÇOK ZOR GÜNLER GEÇDİ AMA YİNEDE ŞÜKREDİYORUM HER HALİME
İş yerinde tanıştık 1 sene bişey olmadı sonra birden aşık olduk ne oldu nasıl oldu anlamadan bi baktık evlendik
Faceden tanıştık
Sene 2011
Kaçtık.
Bizim aileden onn memleketinr kız çıkmazdı, öyle aaşılandı bize ezelden beri, asla vermezlerdi.
Sonra babam geri aldı beni yaşım o zaman 16.
19 gün babam izin vermedi evden çıkmsma.
Bigün annemle marketten dönüyoduk. Baktım sokağn başında bakınıyo öyle, annem eve girincedr markete gidip gelcem bişi dah alcaktm dedim. Grne kaçtık.
iyiki Facebook varmış evde kalacakmışiz
Biz ayni koydeniz eşimle abi diyodum ona hep aramizda 4 yaş var sonra bi gün numarami almis kuzenimden normal bi sekilde mesjlasmaya basladik meger benden hoslaniyomus canm faaln demeye basladi hergun mesajlar atmaya basladi sonra bana abi deme falan dedi tabi bendede biseyler olmaya başladi ) derken... cikmaya basladik 7 yilin sonunda evlendik
Cunku cikmaya basladigimizda ben 15 esim 19 yasindaydi okullar askerlik derken 7 yil sonra anca evlenebildik 3 yildirda evliyiz cok sukur hayattaki en buyuk iyikim o benm
Facede tanıştık Bn bi sayfaya yrum yaptim oda ordan görüp ekledi falan konuştuk Allahın isii 5 sene birliktelik iki senedir ewliyz ve oğlumuz var nasipp
1,493,019 soru
24,395,064 cevap
349,664 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın