Eşlerinizle nasil tanıştınız hikâyeniz neler ben lisede tanıştım 3 ay arkadaş olduk sonra nişanlandık sonra babam.istemedi.nisan attık eşimde zaten fazla sevmezmiş beni erken oldu niye evleniyorum diye 2 sene birbirimizi hiç girmedik taşınmıştık o semtten sonra 2 sene geçti rüyamda gördüm ona sımsıkı sarılıyordum rüyamda aynı gün annemde rüya görmüş kızım bugün şu nisan attigin oğlanı.girdum eve getirmişsin anneside biz kızını aldık sen gönlü nu yao kocanın dedi bana dedi bu rüyadan sonra eşimi.msn den ekledim 2 gun söylemedim kim.olduhimu sonra söyledim o gün beni girmeye geldi 1 ay konuştuk daha sonra kaçtık çünkü babam yine vermeyecekti eşim ickiciymis iyi değilmiş babama.oyke demişler şimdide oglum.diye oluyor oglum benden icin fazla yüz vermem vallaha sana üzülüyorum der çok.pisman olmuştu babam.baristiktan sonra keşke o zaman karşı gelmeseydim böyle olduğunuznu bilmiyordum demişti rahmetli.kayinbabama iyikide kaçmışım dünyaya bin kere gelsem yine eşimle evlenirim sizler ilginç evlenme olan varsa benim.gib paylaşın))şimdi aşkımdan oluyor nisan alınca heryerde beni girmek.istermis bir tane gorsem.diye
Biz görücü usulü evlendik canım. Ama çok garipti. Benim ailem ve eşimin ailesi tarafı yıllardır birbirleriyle konuşmazlardı (yaklaşık 15-20) sene falan. Birgün kına gecesindeydik (cuma günüydü) eniştem anneme sordu bu aile kızını isterse verir mısın diye annem ben evet desem babası ne der kız ne der falan söylemiş. Eniştem de babası olumlu bakıyor çocuk hakkında efendi iyi biri demiş. Annem de düğün bitsin eve gidelim konuşuruz dese de eniştem kına çıkışı kayınbabamla konuşmaya gidiyor onlarda olumlu bakınca sabah kahvaltı yaparken babama sordu ne diyorsun diye babamda hayırlısı olsun ne diyelim dedi tabi şoktayım hiçbirşeyden haberim yok. Tabi cuma sabahı da başka bir görücüm vardı onlarda bir yandan arıyor nasıl yaptınız kararınız nedir oğlum gelip kızı görsün mü diye soruyor annem de kızı verdik kusura bakmayın demişti. Cumartesi sabahı tamam denildi akşama doğru nişan alılverişine çıktık pazar akşamı nişanım oldu. Tabi yüzük almaya gidiyoruz eşimin haberi yok yüzük alırken ablasıyla konuşuyor öğreniyor şoka giriyor istemiyorum boşuna almayın falan diyor ama babası diktatör bir kere evet dedi mi asla kararı değişmez. Eşim isteksiz ben isteksiz pazar akşamı resim çekmeye gidiyoruz. Nişanı evde yaptık acele olunca eve geldiğimde bütün misafirlerin yüzü asık cenaze evine gelmiş gibilerdi bende onların inadına gülümsedim sürekli. Ve eşimle birbirimizi ilk defa resim çekerken gördük evlerimiz birbirine çok yakım olmasına rağmen. Sonra birbirimize alıştıkça ve sevip aşık oldukça herkes dersi istemiyor haliniz buysa isteseniz nasıl olurdu gibisinden. BIR DAHA DUNYAYA GELSEM YİNE EŞİM YİNE EŞİM YİNE EŞİM DERİM. ÇOK ŞÜKÜR BANA ZERRE ZARARI YOKTUR ÇOK DEĞER VERİR VE SEVER SAYAR
Bizimki dallas gibi
Ben üniversiteyi başkası ile evlenmek için bıraktım
Ben bıraktıktan 2 ay sonra o atanmış
Ilk kişi benin kaydımi okuldan silmekmis footgrafima aşık olmuş dosyam hep masasının üzerindeydi
Ailem sevdiğim dediğime vermedi 1.5 yıl sonra af ile okula döndüm abi diyordum ona
okul bitti normal muhabbet ediyorduk açılır gibi oldu reddettim beni her yerden sildi
Sonra sınav başvurusu için okula gittim yine konuşmaya başladık teklif ettikten 1.5 yıl sonra görüşmeye başladık 3 yıl görüştük 4 yıl olacak evli ve 2 kız cocu k sahibiyiz
Arkadaşımın aşkısın hikayesi bizim ki
1,506,242 soru
24,588,830 cevap
362,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın