Biz 6 yıl öncesinden aynı şirkette çalışıyorduk. Bi tane ortak arkadaşımız vardı ama eşim mesafeli biridir biz hep selam selam kadar muhabbet ederdik. 1,5 yıl kadar o şirkette çalıştıktan sonra ben akademik kariyerime başladım ve işten ayrıldım. 25 kişilik bi ekiptik biz, işten ayrılanlar da devam edenlerde her yıl ramazan ayında iftar düzenlediler. Ben son 3 yıldır hiç katılamıyordum. 2 yıl önceki ramazanda katıldım. Bizde bi bakış aşk oldu. Beni eve eşim bıraktı o gün, 3 kız arkadaş yakın oturuyorduk önce onları sonra beni bıraktı. Gayet seviyeli samimi bi akşam geçirdik. 2 gün sonra bi arkadaşımızın bebeğini görmeye gittik orda da karşılaştık muhabbet ettik. Bi kaç gün sonra bana mesaj attı, akşam yemek yiyelim mi muhabbet felan diye o akşam kahve içtik. Bi kaç gün sonra bi kahve daha içtik ve bana dediki ben gönül eğlendirecek gezip tozacak adam değilim benim niyetim ciddi eğer sen de ciddi düşüneceksen birlikte bi adım atalım. O gün elini tuttum ve hiç bırakmadım. 5 ay flört ettik, toplamda 10 ay içinde söz nişan düğün yaptık. 10 aydır evliyiz. Oğlumuzu bekliyoruz. :)))