0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
4 aylık kızım var idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç tedavisine başladık ama çiş sayısında aşırı azalma var eskiden  saat başı bez alırdım altından öyle dolu dolu yapardı. Büyüdüğü icinmi enfeksiyonla alakalı mi bilgisi olan var mi

4 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Bugün bende aynını yasiorm hatta sap sarı idrar yaptı sağlık ocağı da sık sık su ver dedi icmio suyu napcam bilmiorm
tarafından
Sizin de cisli bez sayıniz çok azmi ? Napcam bilmiyorum ben mama veriyorum su ihtiyacını ordan karşılar aslında ama bilemdim
(568 puan) tarafından
Bende mama veriyorum
tarafından
Sizinki kaç aylık
(3,679 puan) tarafından
Mama ile beslenen bebekler ayriyetten su verilmesi lazım diye biliyorum benim doktorum anne sütü almasına rağmen havalar çok sıcak ver şu demişti hep verdim şuan 1 yaşında sıvı almadığı içinde çiş sayısı azalır havalar çok sıcak
-Reklam-
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Havalar çok sıcak bi kısmı terle de gidiyordur
0 oy
tarafından

Belki sıvıyı az tüketmiştir

tarafından
Pardon 4 aylıkmış yaa ☺️ bilmiyorum canım bi fikrim yok
0 oy
tarafından
Suprax diye bi şurup sayesinde duzeldik biz gunde bictane bez alirdim.Su icmezdi ama bi sekilde veriridim.
tarafından
Bizede onu verdi kullanıyoruz bikac gundur ama dün yeşil kaka yaptı enfeksiyon devam mı ediyor yoksa böyle mi atıyor enfeksiyonu anlamadım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 48 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
9 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 60 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Defnesuoz (1 puan) tarafından soruldu

405,773 soru

12,160,163 cevap

36,602 kullanıcı

...